Magyarországi leányvállalat

Haberkorn magyarországi telephelye

A könnyen elérhető partner
Piacvezető Ausztriában és jelentős piaci
szereplő Európában

Ausztriában több telephellyel, országos lefedettséggel rendelkezünk. Ezen kívül, Svájcban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. A 16 telephely lehetővé teszi, hogy partnereink számára könnyen elérhetőek legyünk. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat, ezért belső és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan tudják bármelyik ipari vevőnk és kereskedőink igényeit kiszolgálni.

 Göndör Lajos ügyvezető igazgató

Haberkorn Fairtool Kft.
Magyarország

Vállalkozásunk az ipari cégek és a kereskedők teljeskörű beszállítójaként ­- meghatározó szereplőként -, 1993 óta van jelen a magyarországi piacon. Egyedülállóan széles áruválasztékkal, termékekhez kapcsolódó és logisztikai szolgáltatásokkal igyekszünk a termelés és karbantartás összes feladatára megoldást nyújtani. Célunk, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, a legjobb ár/érték arányban. Az általunk forgalmazott termékek teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink gyors, szakszerű kiszolgálásban részesüljenek, és partnereink elégedettek legyenek. Szolgáltatásaink magas színvonalát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány biztosítja.

Szlogenünk a küldetésünk:

„A folyamatosan változó világban a Haberkorn Fairtool Kft. az Ön megbízható partnere – személyesen és online felületen egyaránt.“

Göndör Lajos
ügyvezető igazgató