Magyarországi leányvállalat

Haberkorn magyarországi telephelye

A könnyen elérhető partnerPiacvezető Ausztriában és jelentős piaciszereplő Európában

Ausztriában több telephellyel, országos lefedettséggel rendelkezünk. Ezen kívül, Svájcban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. A 16 telephely lehetővé teszi, hogy partnereink számára könnyen elérhetőek legyünk. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat, ezért belső és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan tudják bármelyik ipari vevőnk és kereskedőink igényeit kiszolgálni.

 Fekete Zsuzsanna és Göndör Lajos ügyvezető igazgatók

Haberkorn Fairtool Kft. Magyarország

A magyar piacon szinte egyedülálló vállalkozás jött létre 2019. július 1-én a Haberkorn Kft. és a Fairtool Kft. egyesülésével. Ezzel a fúzióval egy erősebb és versenyképesebb cég alakult, mely az ipari cégek és a kereskedők teljeskörű beszállítójává válik. Egyedülállóan széles áruválasztékkal, termékekhez kapcsolódó és logisztikai szolgáltatásokkal igyekszünk az ipari termelés és karbantartás összes feladatára megoldást nyújtani. Célunk, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, a legjobb ár/érték arányban. Az általunk forgalmazott termékek teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink gyors, szakszerű kiszolgálásban részesüljenek, és partnereink teljes körűen elégedettek legyenek. Szolgáltatásaink magas színvonalát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány biztosítja.

Szlogenünk a küldetésünk:

„A folyamatosan változó világban a Haberkorn Fairtool Kft. az Ön megbízható partnere – személyesen és online felületen egyaránt.“

Fekete Zsuzsanna és Göndör Lajos
ügyvezető igazgatók