Menu

Pályázati tanácsok és jelentkezési folyamat

Pályázati tanácsok és jelentkezési folyamat a Haberkorn Fairtool Kft-nél

Jelentkezés

Számunkra fontos egy hosszú távú, sikeres, és jó együttműködésen alapuló kapcsolat. Célunk, hogy Ön is osztozzon velünk a teljesítmény és a sikeres munka örömében. Mivel a munkatársak kiválasztása egy fontos döntés cégünknél, ezért ennek megfelelően dolgoztuk ki jelentkezési folymatunkat.

 


Pályázatifolyamat-áttekintés

Állásjelentkezés

Pályázat

A pályázati anyag nyújtja az első benyomást Önről, ezért ez több mint egy dokumentum. Számunkra ez mutatja meg, hogy az Ön személyisége és képesítése, valamint motivációja összhangban van-e a nyitott pozíció elvárásaival.

Ha a benyújtott jelentkezési anyaga meggyőz minket az Ön alkalmasságáról, akkor behívjuk egy személyes interjúra.

Milyen kérdéseket tegyünk fel magunknak pályázat előtt?

Milyen kérdéseket tegyünk fel magunknak pályázatunk benyújtása előtt?

Ha a jelentkezés előtt az alábbi kérdéseket megválaszoljuk magunknak, akkor jó úton járunk, hogy a megfelelő állásra jelentkezzünk.

  • Mi tesz engem alkalmassá az állás betöltésére?
  • Milyen különleges képességekkel/tulajdonságokkal rendelkezem?
  • Milyen tevékenységek okoznak számomra örömet?
  • Mik a kulcskompetenciáim?
  • Miért vonzó számomra a meghirdetett állás?
  • Miért szeretnék a Haberkorn Kft-nél dolgozni?
Pályázati mellékletek

Benyújtandó pályázati mellékletek

Ideális esetben az Ön pályázati anyaga egy motivációs és/vagy kísérőlevélből, valamint egy önéletrajzból áll.
A motivációs levél segítségével cégünk könnyebben megismerheti Önt. Optimálisan egy rövid, tömör megfogalmazást várunk a munkához való viszonyról, a karriercélokról, az elvárt munkakörről és az ösztönzőkről. 
A kísérőlevél egy adminisztrációs céllal készült hivatalos levél, a pályázati anyag fedőlapja.
Az önéletrajz összegzi az Ön szakmai tapasztalatait, tanulmányait, amely alapján el lehet dönteni, hogy megfelel-e a követelményeknek.

Kérjük, küldje el számunkra elektronikusan pályázati dokumentumait. Ennek a legegyszerűbb módja, ha a kiválasztott álláshirdetésnél rákattint a "Jelentkezzen most!" gombra. Ezután, néhány személyes adat megadását követően, feltöltheti a fájlokat. Természetesen, e-mailben vagy postán is elküldheti a pályázatát. Kapcsolattartója elérhetőségeit itt találja.

A dokumentumok benyújtása után kap egy visszaigazolást arról, hogy ezek cégünkhöz megérkeztek.
A beérkezést követően részletesen tanulmányozzuk a jelentkezők pályázati anyagait. Ehhez időt kérünk, de célunk, hogy legkésőbb 10 napon belül visszajelezzünk Önnek.

Az első beszélgetés

Az első beszélgetés

Az első interjú, ahol jelen van a leendő felettes is, a személyes ismerkedésről szól. Beszélünk az Ön szakmai tudásáról, az önéletrajzában leírt tapasztalatairól, illetve megválaszoljuk a betöltendő munkakörrel és a céggel kapcsolatos kérdéseit. Ennek a beszélgetésnek az a célja, hogy mindkét oldalon személyes benyomásokat gyűjtsünk: Ön többet megtudjon a betöltendő állásról, mi pedig megismerjük az Ön személyét. Célszerű felkészülni erre a beszélgetésre és tájékozódni a Haberkorn Kft-ről, valamint előkészíteni a felteendő kérdéseket.

Fontos számunkra, hogy az állásinterjún egy valós képet nyújtsunk a betöltendő pozícióról és a vállalatunkról. Végső soron, Önnek is egy fontos döntést kell hoznia: megfelel-e ez a munkakör az Ön jövőbeni szakmai terveinek. Éppen ezért fontosnak tartjuk az őszinte személyes beszélgetést.

 

 

Munkahely és kollégák megismerése

A további folyamat

Általában, néhány nap szükséges mindkét félnek az első benyomások feldolgozásához. Egyeztetünk, hogy meddig jelzünk vissza egymásnak.

Amennyiben Ön is és mi is szeretnénk folytatni a felvételi folyamatot, akkor következik a leendő kollégák, valamint a munkahely jobb megismerése. Ehhez meghívjuk Önt egy második beszélgetésre. Ennek időpontját és tartalmát megbeszéljük Önnel.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák