Pályázati tanácsok és jelentkezési folyamat

Pályázati tanácsok és jelentkezési folyamat a Haberkorn Fairtool Kft-nél

Jelentkezés

Számunkra fontos egy hosszú távú, sikeres, és jó együttműködésen alapuló kapcsolat. Célunk, hogy Ön is osztozzon velünk a teljesítmény és a sikeres munka örömében. Mivel a munkatársak kiválasztása egy fontos döntés cégünknél, ezért ennek megfelelően dolgoztuk ki jelentkezési folymatunkat.

 


Pályázati tanácsok és jelentkezési folyamat

Állásjelentkezés

Pályázat

A pályázati anyag nyújtja az első benyomást Önről, ezért ez több mint egy dokumentum. Számunkra ez mutatja meg, hogy az Ön személyisége és képesítése, valamint motivációja összhangban van-e a nyitott pozíció elvárásaival.

Ha a benyújtott jelentkezési anyaga meggyőz minket az Ön alkalmasságáról, akkor behívjuk egy személyes interjúra.

Milyen kérdéseket tegyünk fel magunknak pályázat előtt?

Milyen kérdéseket tegyünk fel magunkank pályázat előtt?

Ha a jelentkezés előtt az alábbi kérdéseket megválaszoljuk magunknak, akkor jó úton járunk, hogy a megfelelő állásra jelentkezzünk.

  • Mi tesz engem alkalmassá az állás betöltésére?
  • Milyen különleges képességekkel/tulajdonságokkal rendelkezem?
  • Milyen tevékenységek okoznak számomra örömet?
  • Mik a kulcskompetenciáim?
  • Miért vonzó számomra a meghirdetett állás?
  • Miért szeretnék a Haberkorn Fairtool Kft-nél dolgozni?
Pályázati mellékletek

Benyújtandó pályázati mellékletek

Ideális esetben az Ön pályázati anyaga egy motivációs és/vagy kísérőlevélből, valamint egy önéletrajzból áll.
A motivációs levél segítségével cégünk könnyebben megismerheti Önt. Optimálisan egy rövid, tömör megfogalmazást várunk a munkához való viszonyról, a karriercélokról, az elvárt munkakörről és az ösztönzőkről. 
A kísérőlevél egy adminisztrációs céllal készült hivatalos levél, a pályázati anyag fedőlapja.
Az önéletrajz összegzi az Ön szakmai tapasztalatait, tanulmányait, amely alapján el lehet dönteni, hogy megfelel-e a követelményeknek.

Kérjük, küldje el számunkra elektronikusan pályázati dokumentumait. Ennek a legegyszerűbb módja, ha a kiválasztott álláshirdetésnél rákattint a "Jelentkezzen most!" gombra. Ezután, néhány személyes adat megadását követően, feltöltheti a fájlokat. Természetesen, e-mailben vagy postán is elküldheti a pályázatát. Kapcsolattartója elérhetőségeit itt találja.

A dokumentumok benyújtása után kap egy visszaigazolást arról, hogy ezek cégünkhöz megérkeztek.
A beérkezést követően részletesen tanulmányozzuk a jelentkezők pályázati anyagait. Ehhez időt kérünk, de célunk, hogy legkésőbb 10 napon belül visszajelezzünk Önnek.

Az első beszélgetés

Az első beszélgetés

Az első interjú, ahol jelen van a leendő felettes is, a személyes ismerkedésről szól. Beszélünk az Ön szakmai tudásáról, az önéletrajzában leírt tapasztalatairól, illetve megválaszoljuk a betöltendő munkakörrel és a céggel kapcsolatos kérdéseit. Ennek a beszélgetésnek az a célja, hogy mindkét oldalon személyes benyomásokat gyűjtsünk: Ön többet megtudjon a betöltendő állásról, mi pedig megismerjük az Ön személyét. Célszerű felkészülni erre a beszélgetésre és tájékozódni a Haberkorn Fairtool Kft-ről, valamint előkészíteni a felteendő kérdéseket.

Fontos számunkra, hogy az állásinterjún egy valós képet nyújtsunk a betöltendő pozícióról és a vállalatunkról. Végső soron, Önnek is egy fontos döntést kell hoznia: megfelel-e ez a munkakör az Ön jövőbeni szakmai terveinek. Éppen ezért fontosnak tartjuk az őszinte személyes beszélgetést.

 

 

Munkahely és kollégák megismerése

A további folyamat

Általában, néhány nap szükséges mindkét félnek az első benyomások feldolgozásához. Egyeztetünk, hogy meddig jelzünk vissza egymásnak.

Amennyiben Ön is és mi is szeretnénk folytatni a felvételi folyamatot, akkor következik a leendő kollégák, valamint a munkahely jobb megismerése. Ehhez meghívjuk Önt egy második beszélgetésre. Ennek időpontját és tartalmát megbeszéljük Önnel.