Menu

Munkavédelem

Biztonság tetőtől talpig

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Munkavédelem.

Akció
Mechanikai kesztyű, sofőrkesztyű, H-Plus Driver Eco | Bőrkesztyűk
megnézett
Vásárolt
Mechanikai kesztyű, sofőrkesztyű, H-Plus Driver Eco

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Bőrkesztyűk

Munkakesztyű puha, simulékony nappabőrből pamut kézháttal, amely egyesíti a finom munkavégzést a jó lélegzőképességgel. A tépőzáras gumírozás segíti az egyszerű fel- és lehúzást, és megfelelő tartást biztosít a csuklónál. II. védelmi kategória.

Védőszemüveg, super OTG 9169, supravision excellence | Védőszemüvegek
megnézett
Vásárolt
Védőszemüveg, super OTG 9169, supravision excellence

Uvex | Védőszemüvegek

Fémmentes, klasszikus védőszemüveg látásjavítószemüveget viselőknek innovatív szárkoncepcióval, lapos lencse kialakítással, nem korlátozott oldalsó kilátással és puha halántékvégekkel a kényelmes, biztos tartásért.

Füldugó 1271 E-A-R Ultrafit, zsinóros | Hallásvédelem
megnézett
Vásárolt
Füldugó 1271 E-A-R Ultrafit, zsinóros

3M | Hallásvédelem

Előformázott többször felhasználható füldugó zsinórral. Egyedülálló, szabadalmaztatott kialakítás három lamellával a tökéletes illeszkedés és nagyfokú viselési kényelem érdekében. Ha nincs zaj, a füldugók kényelmesen, a nyakba akasztva viselhetők.

3M
Füldugó, E-A-R Ultrafit, zsinóros | Hallásvédelem
megnézett
Vásárolt
Füldugó, E-A-R Ultrafit, zsinóros

3M | Hallásvédelem

Mosható és többször használható, előformázott füldugó, hosszú idejű használatra, biztonsági zsinórral. Ha nincs zaj, a füldugók kényelmesen, a nyakba akasztva viselhetők.

3M

Figyelmébe ajánljuk

Az optimális munkavédelmi kínálat

A tökéletes munkavédelmi kínálat

Profitáljon Magyarország egyik legszélesebb kínálatából! Több mint 2000 raktári cikk áll rendelkezésére a biztonságos munkavégzéshez. Egyéni védőeszközök, biztonsági tárolók, ipari szőnyegek – nálunk mindent megtalál a biztonságos munkakörnyezet kialakításához. A legfontosabb egyéni védőeszközöket e-shopunkban találja. Felmerülő igényei, kérdései esetén forduljon tanácsadó kollégáinkhoz!

 

Védőruházat minden időjáráshoz

Eshet eső, fújhat szél – munkaruhák kültérre

Hidegben, esőben végzett munkákhoz olyan védőruházatra van szükség, amely melegen és szárazon tart. Az irhabunda óta jelentős technológiai fejlődésen ment át a ruhaipar, a réteges öltözködés elve azonban még mindig működik. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a technikai ruházatokról. Olvassa el összefoglalónkat!

 

tovább
Fejvédelem (sisakok)

Védősisakok és tartozékaik

Bármilyen területen dolgozik, ha minimális esélye is van a fej sérülésének, akkor megfelelő sisakot kell viselni. Kínálatunkban az erdészeti alkalmazástól az egészségügyön át a nagyfeszültségű rendszerekig biztosítunk megfelelő megoldást.

Bővebben a fejvédelemről
Szem-és arcvédelem

Több, mint szemüveg

A szemek védelme kiemelten fontos terület. A tervezők ma már nemcsak a funkcióra koncentrálnak, hiszen a legjobb védelem mellett a termékek kényelme és jó megjelenése is elvárás.

Bővebben a szem- és arcvédelemről
Kézvédelem

A védelem nem kényelmetlen

Kényelem, mozgásszabadság, biztonság. Ezek a kulcsszavak jellemzők a modern munkavédelmi kesztyűkre. A gyártói innováció folyamatosan fejleszti a felhasznált anyagokat, varrási, mártási technológiákat. Bőrbarát, jól szellőző anyagokat használnak, vizsgálják a kéz felépítését, dinamikáját, hogy a kesztyűk formája, szabása jó illeszkedést biztosítson. Ezzel garantálják, hogy a védőkesztyűk hosszan tartó viselés során sem fárasztják a kezet, és precíz munkavégzést tesznek lehetővé.

Bővebben a kézvédelemről
Cipők és csizmák

Stílus és biztonság

A jó védőcipő vagy bakancs számtalan követelménynek felel meg. Ideális esetben ez szép külsővel és maximális kényelemmel párosul. Termékeink között megtalálja az igényeinek megfelelő védelmet és kivitelt. Ha segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat!

Bővebben a lábvédelemről
Gázérzékelők

Tesztelje környezetét

Bizonyos munkakörökben a levegő is hordozhat kockázatot. Ez lehet robbanásveszély vagy mérges gáz. Gázérzékelőink segítségével könnyen monitorozható a munkakörnyezet biztonsági szintje, így a kockázat minimálisra csökkenthető.

Bővebben a gázérzékelőkről
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat

Általános kérés küldése

Megszakítás
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák