Menu
item-Profilrendszer

item alumínium profilrendszer

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: item alumínium profilrendszer.

Profil 6 D30 | Profilok és tartozékok
megnézett
Vásárolt
Profil 6 D30

Item | Profilok és tartozékok

Vékony, csavarodásálló profil a D30 profilcső és a 6-os szerkezeti profil kombinációja. A profil lehetővé teszi az MB moduláris rendszer 6-os sorozatának összes rögzítőelemének csatlakoztatását, és elsősorban helytakarékos konstrukciók vagy berendezések, polcok építésére szolgál....

Szerkezeti profil, 8, lapos keresztmetszet | Profilok és tartozékok
megnézett
Vásárolt
Szerkezeti profil, 8, lapos keresztmetszet

Item | Profilok és tartozékok

A 8-as típussorozatú eloxált, lapos alumíniumprofilt a kis magasság ellenére a teljes horony jellemzi. Ezt az extrudált lapos profilt szívesen használják tartóprofilként, tokként vagy merevítőként a gépgyártásban, valamint lineáris vezetékekhez. Azonban tetszőleges hosszúságú fog...

Lépcsőprofil, 8, TPS | Lépcsők
megnézett
Vásárolt
Lépcsőprofil, 8, TPS

Item | Lépcsők

Bordázott alumínium profil 60°, 30° és 38° dőlésszögű szabványos lépcsők kialakításához.

Profil, X 8, XMS, kábelcsatornával | Profilok XMS
megnézett
Vásárolt
Profil, X 8, XMS, kábelcsatornával

Item | Profilok XMS

X8, XMS eloxált alumínium profil, amely az X8 sorozaton alapul. Megjelenése miatt elegáns szerkezetekhez használják a gépiparban, beépített kábelcsatornával rendelkezik.

Top márkák a termékkörből: item alumínium profilrendszer
Minden márka
Hozzáadott érték

Támogatjuk tanácsadással, termék-kiválasztással és szolgáltatásokkal a item alumínium profilrendszer területén.

Két férfi szakmai tanácskozást tartKét férfi szakmai tanácskozást tartKét férfi szakmai tanácskozást tart
ProfilrendszerProfilrendszerProfilrendszer
Egy férfi üzembe helyez egy item rendszertEgy férfi üzembe helyez egy item rendszertEgy férfi üzembe helyez egy item rendszert

Mindig számíthat ránk

A Haberkorn szívesen támogatja Önt az alkatrészek kiválasztásában, a tervezésben, az alkatrészjegyzékek és a tervrajzok elkészítésében. Szakértőink pontosan az Ön igényei szerint nyújtanak szolgáltatást, és segítenek megtalálni a lehető legjobb megoldást.
Kapcsolat szakértőnkkel

Minden, amire szükség lehet

Az item MB moduláris rendszernek köszönhetően a moduláris elemek szinte korlátlanul kombinálhatók egymással. Ez megoldási lehetőségek széles skáláját kínálja Önnek a gép- és berendezésgyártásban. Termékmérnökeink gondoskodnak arról, hogy mindig a legújabb fejlesztések álljanak az Ön rendelkezésére.

Több, mint megfelelő termék

A Haberkorn széles körű szolgáltatásokat kínál Önnek az item profilendszerek területén. A profilok felületi elemeinek vágásánál átvállaljuk a tűrés alapján történő és gérvágási műveleteket. Igény esetén furatokat és kivágásokat is készítünk a profilokon. Továbbá a Haberkorn szakképzett szerelői elvégzik Ön helyett az item rendszer előszerelését.
A szolgáltatások áttekintése

Figyelmébe ajánljuk

item profilrendszerek a Haberkorn Fairtoolnál

Ismerje meg az eredeti item profilrendszereket!

A Haberkorn Kft. 2021-től hivatalos magyarországi forgalmazója a moduláris rendszerek területén piacvezető item vállalatnak.

A német item és a Haberkorn partnerségével elérhetővé vált az item teljes termékpalettája, valamint 1 000 item cikk webáruházunkban. Az item elemek mellett a Haberkorn tanácsadást és magas szintű szolgáltatásokat (tervezés, rendszerépítés, kivitelezés) is nyújt. Felmerülő kérdéseivel keresse termékmenedzserünket, lapozzon bele az online item termékkatalógusba vagy tekintse meg item kínálatunkat webáruházunkban!

Az item MB moduláris rendszerek

Az item MB moduláris rendszerek segítségével Ön pontosan úgy állíthatja össze saját rendszerét, ahogyan szeretné. Így testreszabott és optimális megoldásokhoz juthat a gép- és berendezésgyártásnál.

Tudjon meg többet aloldalunkról a különböző alkalmazási lehetőségekről és előnyökről! 

Bővebben az MB moduláris rendszerekről
item Engineeringtool online tervező

Ismerje meg az item Engineeringtool online tervezőt!

Az Engineeringtool az item saját online tervezője, melynek segítségével saját elképzelései szerint állíthatja össze szükséges berendezéseit, valamint a számos okos funkciónak köszönhetően a tervek alapján a teljes ajánlatadási és kivitelezési folyamat lerövidíthető. Regisztráljon és próbálja ki a német vagy angol nyelvű Engineeringtool tervezőt!

Tudjon meg többet a programról!
item szállítórendszerek

item szállítórendszerek

Legyen szó komplett konvejor rendszerekről vagy rendszerelemekről, mi megoldást tudunk nyújtani sztenderd és egyedi igényekre is. Az item gépépítő rendszereivel anyagait könnyedén eljuttathatja A-ból B-be. Sokoldalú kompatibilitásával szimpla vagy dupla szíjas, fogazott vagy lépcsős szalagok, görgős vagy palettás rendszerek is létrehozhatóak, gravitációs vagy hajtott kivitelben. Lehetőség van továbbá technológiai műveletek elvégzésére, szortírozásra és sebességváltoztatásra is.

Bővebben a konvejor rendszerekről

Egy alapelv, korlátlan lehetőségek

A MB rendszermodul a gép- és berendezésgyártás területén elsőrangú megoldást kínál. Szerte a világon megannyi mérnök választja a több mint 25 évre visszatekintő MB rendszermodulokat, mert így garantáltan elkerülik az illesztési problémákat. A moduláris részegységek majdhogynem korlátlanul kombinálhatók egymással – így válhatnak az ötletek valósággá. A megbízhatóság és a bővíthetőség lehetővé teszik a berendezések hosszú távú használhatóságát.

Áttekintés

  Innováció és eredetiség

  A felhasználói igények monitorozásának és a célzott innovációknak hála az MB rendszermodul mindig naprakész. Az item mérnökei azért dolgoznak, hogy Önnek mindig a legújabb fejlesztések álljanak rendelkezésére. Minden újításnál a részegységek teljes kompatibilitását ellenőrzik.

  Innováció és eredetiség

  Minőség és megjelenés

  A megbízhatóság kiemelt igény az ipar minden szegmensében. Az item termékei ezen a téren kimagaslanak, ezért is annyira népszerűek a tervezőmérnökök körében világszerte. Az item nagy hangsúlyt fektet a minőségirányításra tervezési, gyártási folyamatai minden lépésében. E gondosságnak köszönhető, hogy a termékek nem csupán kiemelkedő megbízhatóságukkal, de elegáns, professzionális megjelenésükkel is hódítanak.


  Szerviz és kapcsolat

  A Haberkorn tanácsadással és szolgáltatásokkal támogatja Önt. Legyen szó akár a termék kiválasztásáról, műszaki kérdésekről, vagy összetett megoldások konfigurálásáról. A részletes műszaki információkat és CAD-adatokat tartalmazó adatbázisok megkönnyítik a termékek kiválasztását, az interaktív konfigurációk segítenek a darablisták egyszerű összeállításában. Az item részegységeit kívánság szerint mérethez igazodóan szállítjuk, és a különböző országokban, valamint kontinenseken található raktárak gondoskodnak a rövid szállítási határidőkről.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák