Folyamatok egyszerűsítése

Folyamatok egyszerűsítése

Egyszerű és strukturált.
Szabványosítottt termékek = egyértelműség

A nagyszámú beszállító és a sokfajta beszerzendő eszköz olyan plusz költségeket eredményezhet, amely bonyolulttá teszi a beszerzést. Ahhoz, hogy a sokféle beszerzendő termék átláthatóvá váljon, szükség van a termékek egységesítésére. A Haberkorn Fairtool Kft., a széles termékválasztékával, az ideális partner a beszállítók számának csökkentéséhez.


Jó tudni

Stratégiai partnerség a Haberkornnal

Stratégiai partnerség a Haberkorn Fairtool-al

A készletek fontossága alapján történő csoportosításra épülő eljárás (ABC elemzés) megmutatja, hogy a C-eszközök a legnagyobb fogyású és a legtöbb terméket tartalmazó anyagcsoport. Emellett, ezeket a termékeket különböző beszállítóktól rendelik, ami miatt nagyobb költség keletkezik. Egy stratégiai partnerség a Haberkorn Fairtoolnal lehetővé teszi az adminisztratív költségek jelentős minimalizálását és a beszállítók számának csökkentését.

Termékek egységesítése

A szabályok betartása egyszerű

Sok cégnél mindig ugyanaz a helyzet alakul ki: ugyanazon a munkaterületen számos eltérő típusú terméket használnak. Lehetőség van ezeknek a termékeknek az egységesítésére is. Viszont ezeknek a termékeknek a meghatározása, illetve a minőségi követelményeknek a definiálása is ráfordítást igényel. Ezeknek a szabályoknak az utólagos betartása szintén nagy kihívást jelent. A Haberkorn Fairtool támogatja vevőit ezeknek a szabályoknak a kialakításában és megfelelő eszközöket is biztosít hozzá.

Haberkorn - a kizárólagos beszállító

A kizárólagos beszállító: Haberkorn Fairtool

Számos termékcsoportnál gyakran változnak a keretfeltételek. Különösen a törvényi feltételek változása állítja kihívás elé a beszerzést és a szakterületeket, hogy megállapítsák melyik termék mire alkalmas. A kizárólagos partnerségnek, többek között, az a szerepe, hogy a legfontosabb alkalmazási területeken a megfelelő termékeket használják. Ezeknek nem kell feltétlenül a legdrágábbaknak lenniük. Ebben a kapcsolatban a Haberkorn Fairtool a tanácsadói szerepet is betölti, és segít Önöknek a költségek és előnyök megvizsgálásában is.