Menu

Vegyipari termékek

Egyben tart

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Vegyipari termékek.

Ragasztószalag Scotch® Magic | Ragasztószalag, egyoldalas
megnézett
Vásárolt
Ragasztószalag Scotch® Magic

3M | Ragasztószalag, egyoldalas

Láthatatlan ragasztószalag az erős, biztonságos és tartós ragasztáshoz dokumentumok lezárásához és számos olyan ragasztáshoz, amelyek a legtöbb papíron nem láthatók.

3M
Formaleválasztó spray H-Plus LOS 144 | Multifunkciós termékek
megnézett
Vásárolt
Formaleválasztó spray H-Plus LOS 144

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Multifunkciós termékek

Szilikonmentes síkosító- és leválasztószer, mely véd a korróziótól, és fagypont alatt is kiváló hatékonyságú, magas nyomásállóságot, garantált tartós kenést, valamint kiváló tartóképességet biztosít. Jó kúszási tulajdonságokkal rendelkezik, emellett vízkiszorító. Megakadályozza a...

Kompakt habtisztító spray, LOS 4000, H-PLUS | Ipari tisztítószer
megnézett
Vásárolt
Kompakt habtisztító spray, LOS 4000, H-PLUS

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Ipari tisztítószer

Praktikus és gyors habtisztító, kis felületek tisztítására műhelyben, irodában, háztartásban, gépekhez és gépjármű belsőkhöz.

Multifunkciós kenőolaj spray WD-40® SMART STRAW | Multifunkciós termékek
megnézett
Vásárolt
Multifunkciós kenőolaj spray WD-40® SMART STRAW

WD-40 | Multifunkciós termékek

Korrózióálló és aktív kenőanyag nagy felületre és precíz szórásra, alkalmas alkatrészek és gépek tisztítására, szervizelésére és karbantartására, véd, fellazítja a makacs szennyeződéseket, miközben megszünteti a nyikorgást, lazítja a rozsdás részeket és kiszorítja a nedvességet,

Top márkák a termékkörből: Vegyipari termékek
Minden márka
Hozzáadott érték

Támogatjuk tanácsadással, termék-kiválasztással és szolgáltatásokkal a Vegyipari termékek területén.

Két férfi szakmai tanácskozást tartKét férfi szakmai tanácskozást tartKét férfi szakmai tanácskozást tart
RagasztószalagokRagasztószalagokRagasztószalagok
Ipari ragasztásIpari ragasztásIpari ragasztás

Szakértőink szívesen adnak Önnek tanácsot

Sokéves tapasztalattal és szaktudással rendelkező képzett szakértőink szívesen nyújtanak Önnek támogatást a ragasztási folyamatok megtervezéséhez és a folyamatok felügyeletéhez. Megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezünk ragasztási műveletek elvégzésére vasúti járműveken a DIN 6701 szerint. Használja ki specialistáink szakértelmét, és kérjen tanácsot konkrét alkalmazásához.
Kapcsolat szakértőnkkel

A megfelelő termékek Önnek

Kínálatunkban mindent megtalál, amire szüksége van, a karbantartási termékektől kezdve az építőipari vegyszerekig és ragasztókig! Egyszerű szerelési segédanyagokhoz való ragasztók és high-tech megoldások egyaránt elérhetők. Biológiailag lebomló, fenntartható ragasztókat is kínálunk káros összetevők nélkül. A Haberkornnál mindig megtalálja az Önnek megfelelő legalkalmasabb terméket.

Több, mint csupán a megfelelő termék

A Haberkorn számos szolgáltatást kínál Önnek a vegyipar területén. Többek között rendszeresen tartunk oktatásokat és tanfolyamokat a ragasztástechnika témkörében. Emellett sokéves tapasztalatunkkal és számos gyártó adatbázisához való hozzáférésünkkel a vegyipari termékek átváltásában is szívesen segítünk.
A szolgáltatások áttekintése

Vegyianyagok felelősséggel

A Haberkorn csoport felelősséget vállal a környezetvédelem területén. Kínálatunk összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és követjük a speciális igényeket, valamint az innovatív fejlesztéseket. Termékeink között megtalálhatók a biológiailag lebomló és fenntartható megoldások is. Egyre több környezetbarát terméket forgalmazunk, illetve olyan karbantartási cikkeket, melyekben nincsenek az egészségre káros összetevők.

Áttekintés
  H-Plus karbantartási anyagok a Haberkorntól

  H-Plus sajátmárkás vegyianyagok

  H-Plus vegyipari termékek

  A H-Plus termékeket vezető gyártókkal közösen alakítottuk ki. Ezek rövid időn belül elérhető, első osztályú és jó ár-érték arányú termékek, melyek a legmagasabb igényeket is kielégítik bármilyen ipari környezetben. H-Plus technikai spraykínálatunk több mint 40 féle terméket foglal magába, melyek az iparban és a járműiparban, a tisztítás, ápolás, szerelés és karosszéria munkálatok területén használhatóak.
  A H-Plus termékskálában megtalálható a hőálló szilikon ragasztó, csavarrögzítő és a hegesztési segédanyagok is.


  Hatékony tisztítás H-Plus ipari tisztítószerekkel

  H-Plus ipari tisztítószerek

  A H-Plus féktisztító acetonmentes változatban és többféle kiszerelésben is elérhető. Univerzálisan alkalmazható tisztítószer, mely alaposan és kíméletesen távolítja el a makacs szennyeződéseket. Speciális oldóanyaggal zsírtalanít és gyorsan szárad.
  A Citron H-Plus univerzális, citrusillatú hidegtisztító spray egy új generációs, környezetbarát termékcsalád tagja, mely csak természetes alapanyagokat tartalmaz, hajtógáz nélküli, pH-semleges és nem korrozív. Az olaj és a zsírszennyeződéseken túl eltávolítja az olajkokszot, viaszt, gyantát és bitument.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák