A Haberkorn csoportról

Haberkorn épület illusztráció

Haberkorn Fairtool
Ausztria legnagyobb műszaki kereskedő cégének
magyarországi leányvállalata

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari cégek számára szükséges munkavédelmi és műszaki termékek, úgymint ipari tömlők, gépelemek, tömítéstechnikai és hidraulikai elemek. A sokrétű kínálat, a minden termékcsoportra jellemző nagy áruválaszték, a szaktanácsadás és a termékekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások tesznek minket a terület specialistájává. Logisztikai szolgáltatásainkkal és e-business megoldásainkkal vevőink időt és pénzt takaríthatnak meg. 

Az 1932-ben alapított, wolfurti (Vorarlberg) székhelyű családi vállalkozás 1300 alkalmazottal és 16 telephellyel, Ausztria vezető műszaki kereskedő cége és jelentős piaci szereplő Kelet-Európában. Ezen kívül, Svájcban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, Szlovákiában és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat. Saját és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan tudják ipari vevőink egyedi igényeit kielégíteni.


Tevékenységünk és kínálatunk
Néhány szó rólunk

Haberkorn termékkínálat

Termékkínálatunk

A sokrétű műszaki és munkavédelmi termékkínálat mellett a Haberkorn Fairtool a forgalmazott termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat is biztosít. 30 000 termék szállítható azonnal raktárról, illetve az e-shopban 140 000 féle termék közül lehet választani.

A Haberkorn Fairtool cég magyarországi kínálata: műszaki termékek, szerszámok és gépek, egyéni védőeszközök széles skálája.

tovább
Haberkorn dolgozók

Dolgozóink

A Haberkorn Fairtoolnál teljes körű szakértelemmel várjuk. Minden termékhez megvan a megfelelő szakemberünk: az Ön személyes tanácsadója, egy hozzáértő csapat áll vevőink rendelkezésére a logisztikai és az egyéni megoldások megtalálására. Mondja el a kívánságait és mi kidolgozzuk Önnek a megfelelő, személyre szabott megoldást. Mi, Haberkorn Fairtool alkalmazottak, szeretjük a munkánkat, fontos számunkra a teljesítmény, és öröm az elért siker.

A Haberkorn 2020-ban hetedik alkalommal nyerte el a "Great Place to Work" díjat. Ez megerősíti a cég elkötelezettségét, hogy kiváló munkaadó legyen.

Haberkorn szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Az ember a kihívások által fejlődik. Ezért alkalmazkodunk folyamatosan szolgáltatásainkkal vevőink igényeihez: a polcmenedzsmenttől a bonyolult egyedi C-eszközmenedzsment megoldásokig. Minden eszközrendeléshez a megfelelő szolgáltatást biztosítjuk.

tovább

Haberkorn cégfilozófia

Alapelveink

  • Nyitottság és kölcsönös megbecsülés jellemzi vállalatunkat.
  • Nagyon fontos számunkra a korrektség és a kötelezettségvállalás.
  • A megoldásra koncentrálva, hatékonyan, gyorsan és egyszerűen cselekszünk.
  • Munkatársainktól nem csak megköveteljük, de támogatjuk is a személyes és szakmai fejlődést.
  • Mindenben, amit teszünk, az etikus viselkedés alapelvei vezetnek minket.
  • Felelősséggel viseltetünk társadalmunk és a környezetünk iránt.