Magyarországi leányvállalatok

Haberkorn magyarországi telephelyek

A könnyen elérhető partner
Piacvezető Ausztriában és jelentős piaci
szereplő Kelet-Európában

Ausztriában több telephellyel, országos lefedettséggel rendelkezünk. Ezen kívül, Svájcban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, Bulgáriában és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. A 16 telephely lehetővé teszi, hogy partnereink számára könnyen elérhetőek legyünk. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat. Ezért belső és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan, tudják bármelyik ipari vevőnk igényeit kiszolgálni.

 Göndör Lajos ügyvezető igazgató

Haberkorn Kft.
Magyarország

A budapesti és miskolci telephelyünkön folyamatosan azon dolgozunk, hogy az 5000 ipari vevőnk gyors, szakszerű kiszolgálásban részesüljön, és partnereink teljes körűen elégedettek legyenek. Szolgáltatásaink magas színvonalát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány biztosítja.

Göndör Lajos
ügyvezető igazgató


Fekete Zsuzsa ügyvezető igazgató

Fairtool Kft.
Budapest

Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk az ipari termelés és karbantartás összes feladatára megoldást nyújtani. Ezért szinte minden területen megtalálhatóak standard és magas minőségű termékeink. Így kívánunk hozzájárulni, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, ami egyúttal biztosítja a legjobb ár/érték arányt. Az általunk forgalmazott szerszámok teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek. Óriási raktárkészletünk, kiemelkedő színvonalú rendelkezésre állásunk és logisztikai szolgáltatásaink biztosítják a széles körű vevői igények kiszolgálását.

Fekete Zsuzsanna
ügyvezető igazgató