Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

A Bosch új sarokcsiszoló családja a kínálatunkban

A Haberkorn Fairtoolnál kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy a termékpalettánkat folyamatosan bővítsük megbízható, modern berendezésekkel. Ezúttal a Bosch két készülékét ajánljuk figyelmébe.

Az új 1.700 W-os, egykezes sarokcsiszolók mindenféle csiszolási, vágási feladatnál, az ipar bármely területén megállják a helyüket. Porvédelmük a levehető és cserélhető hátsó porvédő feltétnek köszönhetően kiemelkedő, így hosszabb élettartamuk garantált. Újraindítás-gátlóval szereltek, a bekapcsolt állapotban maradó gép hálózati áramszünet után nem indul újra. A KickBack Control funkció a tárcsa hirtelen megszorulásakor azonnal leállítja készüléket elkerülve ezzel a tárcsarobbanást és a kezelő sérülését. Az „S” fordulatszám szabályozással rendelkező típus kíméletesebb, alacsonyabb fordulatszámot igénylő munkák elvégzésére is kiválóan alkalmas.

E-Shopunkban mindkét készüléket megrendelheti, és a teljes, részletes felhasználási és biztonsági tulajdonságokat is áttekintheti:

BOSCH GWS 17-125 Professional

BOSCH GWS 17-125 S Professional

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák