Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Bisnode AAA tanúsítványt kapott a Haberkorn

A Haberkorn Kft. a Bisnode nemzetközi cégminősítő AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel  rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassa egy cég mennyire elismert, megbízható és hitelképes.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a Haberkorn Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

A Haberkorn Kft. megtisztelőnek tartja, hogy kiérdemelte a legjobb AAA tanúsítványt, és ezzel is bizonyítja, hogy megbízható partner nemcsak az ipari termékek területén, hanem pénzügyileg is. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.