Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Sok márka. Rengeteg gép. Egyetlen akkumulátorrendszer.

A Leister csatlakozik a Bosch által üzemeltetett professzionális AMPShare 18 V-os akkumulátorrendszer partnerségi programjához. Az iparágvezető platformot alkalmazó szerszámgépek márkafüggetlenül ugyanazzal az akkumulátorral működtethetők.

– Meggyőződésünk, hogy az AMPShare-rel a megfelelő akkumulátorplatformot választottuk – nyilatkozta a partnerség kialakítását koordináló Andreas Ziegler.

Mind a Leister, mind a Bosch határozott célja, hogy egyszerű és hatékony megoldásokat, valamint a lehetséges alkalmazások széles skáláját kínálja ügyfelei számára világszerte. A felhasználók – különösen az akkumulátorok esetében – a nyitott rendszereket részesítik előnyben, azaz egy akkumulátort szeretnek alkalmazni különböző gyártóktól vásárolt, professzionális elektromos kéziszerszámaikhoz. Ezt az igény valósítja meg a globális AMPShare szövetség.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák