Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új Haberkorn termékcsalád: H-Plus karbantartási segédanyagok

Karbantartási anyagokkal bővült a Haberkorn H-Plus sajátmárkás termékeinek köre. Ezekkel együtt már több száz olyan termék rendelhető a Haberkorntól, amelyeken a cég saját márkája, a H-Plus látható. A cég folyamatosan bővíti sajátmárkás termékeinek kínálatát, melyek között megtalálhatóak munkavédelmi cipők, védőkesztyűk, légzésvédő termékek, ruházati termékek, valamint ipari tömlők.

A Haberkorn H-Plus saját márkája mindenki számára a legjobb választás, aki az ár-érték arány, az elérhetőség és a minőség optimális kombinációját keresi. A sajátmárkás termékek kialakítása során a fő szempont a lehető legjobb minőségben, a legkedvezőbb ár-érték aránnyal előállítani a termékeket.

A H-Plus sajátmárkás, egyedi karbantartási termékkínálatát a minőségi termékeket gyártó vezető cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek mindig azonnal elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. A legmagasabb igényeket is kielégítik bármilyen ipari környezetben.

Bővebb felvilágosításért vagy tanácsadásért keresse termékfelelősünket! H-Plus karbantartási anyagainkat webáruházunkban is megrendelheti.