Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új Haberkorn termékcsalád: H-Plus karbantartási segédanyagok

Karbantartási anyagokkal bővült a Haberkorn H-Plus sajátmárkás termékeinek köre. Ezekkel együtt már több száz olyan termék rendelhető a Haberkorntól, amelyeken a cég saját márkája, a H-Plus látható. A cég folyamatosan bővíti sajátmárkás termékeinek kínálatát, melyek között megtalálhatóak munkavédelmi cipők, védőkesztyűk, légzésvédő termékek, ruházati termékek, valamint ipari tömlők.

A Haberkorn H-Plus saját márkája mindenki számára a legjobb választás, aki az ár-érték arány, az elérhetőség és a minőség optimális kombinációját keresi. A sajátmárkás termékek kialakítása során a fő szempont a lehető legjobb minőségben, a legkedvezőbb ár-érték aránnyal előállítani a termékeket.

A H-Plus sajátmárkás, egyedi karbantartási termékkínálatát a minőségi termékeket gyártó vezető cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek mindig azonnal elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. A legmagasabb igényeket is kielégítik bármilyen ipari környezetben.

Bővebb felvilágosításért vagy tanácsadásért keresse termékfelelősünket! H-Plus karbantartási anyagainkat webáruházunkban is megrendelheti.

 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák