Menu

Impresszum

CégnévHaberkorn Kft.
CímTündérfürt u. 3.
1106 Budapest
Telefon+36 1 / 884 8800
Fax+36 1 / 884 8899
E-mailhaberkorn​(at)​haberkorn.hu
Weboldalwww.haberkorn.hu
Webáruházshop.haberkorn.hu
Adószám10814646-2-42/HU10814646
Cégjegyzékszám01-09-261599
Cégjegyzéket vezető bíróságFővárosi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma2019.07.01.
Tevékenységnagykereskedelem
CégvezetőGöndör Lajos
DNS szám40-146-7741
Bankszámlaszám10900028-00000002-13450128
Általános szerződési feltételekÁSZF letöltés (PDF)
Vásárlási feltételekOnline shop vásárlási feltételek letöltés (PDF)
Webhosting szolgáltató

Haberkorn GmbH
Hohe Brücke, 6961 Wolfurt
Austria
support​(at)​haberkorn.com

© 2023, Haberkorn Kft., Budapest

Felhasználási feltételek

Az ezen a kiszolgálón rendelkezésre bocsátott információk és tartalmi elemek szerzői jogi védelem alatt állnak. A Haberkorn Kft. írásos engedélye nélkül tilos e webszerver tartalmait részben vagy egészben sokszorosítani vagy más módon felhasználni. Valamennyi információ közzétételét gondos kutatás és feldolgozás előzte meg. A Haberkorn Kft. azonban nem garantálja a rendelkezésre bocsátott információk helyességét, teljességét és aktualitását. A Haberkorn Kft. arra törekszik, hogy a lehető legalacsonyabb szinten tartsa a műszaki hibákat, de sem szavatosságot, sem jótállást nem vállal a weblap szünetmentes rendelkezésre állásáért és hibamentességéért. A webszerver vagy az azon lévő információk használatával, az azokkal történő visszaéléssel vagy funkcionalitásával közvetve vagy közvetlenül összefüggő károkért a Haberkorn Kft. semmiféle felelősséget nem vállal. Ez a külső tartalmakra illetve azokra történő hivatkozásokra (hiperlink) ugyanúgy érvényes. Más internetes megjelenésre történő hivatkozás nem értelmezhető úgy, hogy a Haberkorn Kft. ajánlaná az adott vállalatot vagy annak termékét, szolgáltatását. Az ezen a webszerveren található külső hivatkozásokat ugyan gondosan megválogattuk és első felhasználásukkor le is ellenőriztük, azok a tartalmak, amelyekre ezek a hivatkozások mutatnak, bármikor megváltozhatnak. E tartalmak folyamatos vizsgálatára nincs lehetőség. Mivel a hivatkozott weblapok tartalmára nincs befolyásunk, kifejezetten elhatárolódunk a hivatkozott weblapok olyan tartalmaitól, amelyeket a hivatkozás kitétele után megváltoztattak. A Haberkorn Kft. a hivatkozott weblapok tartalmáért nem vállal felelősséget. A Haberkorn Kft. fenntartja a jogot, hogy saját weblapját bármikor kiegészítse, az ott közölt információkat megváltoztassa vagy törölje.
Feltételezzük, hogy az Ön reakcióját vagy a Haberkorn Kft.-nak küldött válaszát nem kell bizalmasan kezelni.
Védjegy: az összes említett márkajog az adott jogtulajdonost illeti meg.

További információk az adatvédelemről és a cookie-k használatáról.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák