Menu
Szolgáltatások

24/7 termékelérhetőség a H-Save kiadóautomatákkal

H-Save kiadóautomata használat közben

A nap bármely órájában, várakozási idő nélkül, bármikor hozzájuthat termékeihez.

Spirális adagolórendszer termelésben használt, nagy forgási sebességű, kis értékű eszközökhöz, melyeknek nehezen ellenőrizhető a felhasználása, illetve raktározásuknak magas a kezelési költsége. A kihelyezett automaták a hét minden napján, 24 órás hozzáférést biztosítanak a rendszerben elhelyezett eszközökhöz. Ezzel az egyszerű rendszerrel jelentősen csökkenthető a raktárkészlet, nyomon követhető a felhasználás, és automatizálhatóak a rendelési folyamatok.

Előnyei:
  • Egyszerű telepítés, csak áramcsatlakozás szükséges

  • Automatikus újrarendelés a fogyás alapján

  • A tranzakciós adatok gyorsan lekérdezhetők

  • Az automata ügyfélre szabott termékekkel kerül feltöltésre

  • Az automata gyorsan feltölthető

Így veheti igénybe
  1. Szívesen adunk Önnek tanácsot!
    Első lépésként vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, hogy megbeszéljék az Ön igényeinek megfelelő kiadóautomata lehetséges felhasználási módjait és tartalmát.

  2. Egyszerű működés
    A céges beléptető kártya segítségével az Önök dolgozói bármikor ki tudják venni az automatából a számukra szükséges és engedélyezett eszközöket. Az automata szoftvere rögzíti a dolgozó adatait, a kivétel időpontját és a kivett termékeket.

  3. Automatikus utánrendelés
    A termékek kivételezési adatait az automata rendszere elmenti, és a fogyási adatokat egy GSM modem segítségével automatikusan továbbítja a Haberkornnak. Termékfelhasználás, havi fogyás utánkövetés alapján történik a készletezés, automatikus utánrendelés.

  4. Szállítás
    Az utántöltési megbízások alapján történik a betöltendő készlet komissiózása a tervezett töltés előtt egy nappal, majd a tervezett időben a megfelelő mennyiséget szállítjuk ki a vevő telephelyére.

  5. Mindig használatra kész
    Az automaták utántöltését előre meghatározott napon a Haberkorn munkatársai vagy a vevő dolgozói végzik, így az automatában tárolt termékek 7 nap/24 órában állnak rendelkezésre.

Független rendszer – egyszerű és helytakarékos

Amilyen egyszerű a gép kezelése, olyan problémamentes a telepítése. Csak egy konnektorra van szüksége, és az automata a beépített 4G modem és SIM kártya segítségével azonnal rendelkezésre áll.

Minden egyetlen pillantásra – rugalmas és transzparens

Mi biztosítjuk a platformot, az adatokat Ön kezeli.

A dolgozói törzs rögzítésétől, a jogosultságok kiosztásától a felhasználói adatok lekérdezéséig – ennél rugalmasabb már nem is lehetne. Az automaták töltöttségi szintjei az aktuális töltöttségi szintet tükrözik. Így minden áttekinthető egyetlen pillantással.

Pontosan az Ön igényeihez igazítva – egyéni és független

Ön pontosan azt fogja kapni, amire szüksége van. A Haberkorn tanácsot ad a megfelelő cikkek kiválasztásával és az optimális tárolási mennyiséggel kapcsolatban. Segítünk zökkenőmentesen megszervezni a folyamatait, hogy alkalmazottai folyamatosan el legyenek látva termékekkel, a hozzáférési és várakozási idők pedig a lehető legrövidebbek legyenek.

A nap minden órájában, megbízhatóan és automatikusan

A H-Save adagolóautomata biztosítja, hogy alkalmazottai folyamatosan – a nap 24 órájában, a hét minden napján – el legyenek látva a szükséges anyagokkal. Az automata termékválasztékának módosítása igény szerint egyszerűen elvégezhető.

A tökéletes kiegészítő – H-Sidebox

A termelés és karbantartás részére fontos rezsianyagok egy része fizikai jellemzőik (méretük, tömegük) miatt nem adagolhatóak az előzőekben ismertetett H-Save spirálos eszközkiadó automatából. Erre nyújt megoldást H-Sidebox rendszerünk, amit vezérelhet a H-Save automata vagy saját vezérlőegység is. A szekrényeket és a rekeszméretet a kívánt termékkínálathoz tudjuk optimalizálni, a termékek mennyiségét és fogyását a vezérlőszoftver a rekeszekbe telepített mérlegek segítségével tartja nyilván.

H-Save kiadóautomata és a H-Sidebox használat közben
A H-Sidebox a kiadóautomata tökéletes kiegészítője
Idézet

„A kiadóautomatával leveszi a terhet a raktárról, és éjjel-nappal biztonságos ellátást biztosít. Vessen pillantást számos előnyére – megéri!” – Balázs Gábor, E-Business & Logisztikai megoldások

Regisztráljon, és élvezze az online shop nyújtotta előnyöket

Személyes kapcsolatban vagyunk a digitális térben is, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül elérhesse szakértőinket.
Örömmel szolgáljuk ki azokat az ügyfeleinket, akiket nem általános kapcsolattartónkon keresztül regisztráltunk.
Általános kérés küldéseŰrlap elrejtése

Általános kérés küldése

Megszakítás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák