Menu
Szolgáltatások

A beszerzési folyamatok optimalizálása

Beszerzési folyamatok egyeztetése

A legjobb gazdálkodási megoldás mindig az, amelyik tökéletesen integrálódik a vállalat rendszereibe és leegyszerűsíti a folyamatokat. A Haberkorn az Ön egyéni igényeihez igazított, személyre szabott beszerzési koncepciókat kínál. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk kifejezetten az Ön kihívásaira reagálni, és megtalálni a legjobb megoldásokat. De ez még nem minden; a megvalósítást követően a megoldást a Haberkorn támogatásával tovább optimalizálják, és folyamatosan az ügyfél fejlődéséhez igazítják.

Az ipari termelés modern világában egyre nagyobb szerepet kap a vállalaton belüli hatékonyság növelése. A hatékonyságnövelő intézkedések azonban gyakran csak a direkt termelési területekre fókuszálnak, pedig az úgynevezett indirekt területek nem hatékony működése is jelentős többletköltséget jelenthet. Az itt felhasznált eszközök gyakran nagy forgássebességű, de kis értékű eszközök, melyek cégen belüli logisztikája (beszerzés, raktározás, eszközkiadás, készletmenedzsment) jelentős belső erőforrásokat köt le és legtöbb esetben felhasználásuk ellenőrzése, illetve költséghelyenkénti nyilvántartása sem megoldott.

Előnyei:
  • felesleges folyamatlépések csökkentése

  • készletszintek optimalizálása a költségek minimalizálása érdekében

  • egyszerű és automatizált ellátásbiztonság

Így veheti igénybe
  1. Helyzetelemzés
    Ahhoz, hogy optimális és mindenekelőtt személyre szabott megoldást dolgozhassunk ki az Ön számára, különösen fontos, hogy megértsük az Ön jelenlegi helyzetét és igényeit. Elvégezzük a szükséges elemzéseket annak érdekében, hogy az adott követelményekre szabott megoldást tudjunk nyújtani.

  2. Célkép kialakítása
    Közösen meghatározzuk az elérni kívánt célt és ütemtervet hozunk létre.

  3. Személyre szabott koncepció kidolgozása
    Erre építve a rendszerek és elektronikai lehetőségek moduláris rendszeréből személyre szabott megoldást dolgozunk ki a meghatározott célok megvalósítására.

  4. Megvalósítás
    Ezután megvalósítjuk a koncepciót az Ön telephelyén. Ez magában foglalja például a polcok kialakítását, a címkézést és feliratozást, valamint a rendszerek tesztelését és üzembe helyezését.

  5. Képzés és támogatás
    Természetesen az Ön alkalmazottait is betanítjuk a rendszerekre és folyamatokra. Miután egy személyre szabott megoldásnak köszönhetően optimalizáltuk az Ön beszerzési és ellátási folyamatait, munkánk még messze nem ért véget. Az aktív készletgazdálkodás segítségével szakértőink rendszeresen ellenőrzik, hogy van-e lehetőség az optimalizálásra.

Az optimalizálás három mozgatórugója
  • Adminisztrációs költségek csökkentése: • Az adminisztrációs költségekkel együtt értékes munkaidő-veszteség is keletkezik. A Haberkorn Fairtool szakszerű tanácsadással és magas szintű technológiai fejlesztésekkel segít Önöknek folyamataik egyszerűsítésében és automatizálásában, hogy több erőforrást tudjanak biztosítani a ténylegesen fontos tevékenységekhez.

  • Folyamatok egyszerűsítése: A nagyszámú beszállító és a sokfajta beszerzendő eszköz olyan plusz költségeket eredményez, amely bonyolulttá teszi a beszerzést. Ahhoz, hogy ez a komplexitás kezelhetővé váljon, illetve csökkenthető legyen, szükség van a termékek egységesítésére. A Haberkorn Fairtool széles választékával segít Önöknek költségeik optimalizálásában, folyamataik egyszerűsítésében és ezek folyamatos működtetésében.

  • Ellátás biztosítása: A logisztikában az egyik legnagyobb kihívás, hogy a szükséges alkatrészekből mindig a megfelelő mennyiség álljon rendelkezésre, se több, se kevesebb. A Haberkorn Fairtool segít Önöknek a helyi készletek optimalizálásában, a rendelési folyamat egyszerűsítésében, a szükséges termékek utánrendelésében és rövid időn belüli kiszállításában.

Szkenner használata
Egy megfelelő irányítási rendszerrel optimalizálhatja folyamatait.
További kérdései vannak?

A személyre szabott beszerzési koncepciók kialakításához szükséges összes információt megtalálhatja brosúránkban is. Szakértőink természetesen szívesen segítenek Önnek minden kérdésben. Forduljon bizalommal hozzánk.

Idézet

„Egyéni igényeire szabott koncepciókkal és megoldásokkal segítünk Önnek optimalizálni beszerzéseit.” – Balázs Gábor, Projektmenedzser - Logisztikai megoldások

Regisztráljon, és élvezze az online shop nyújtotta előnyöket

Személyes kapcsolatban vagyunk a digitális térben is, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül elérhesse szakértőinket.
Örömmel szolgáljuk ki azokat az ügyfeleinket, akiket nem általános kapcsolattartónkon keresztül regisztráltunk.
Általános kérés küldéseŰrlap elrejtése

Általános kérés küldése

Megszakítás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák