Menu
Szolgáltatások

Eszközkiadó rendszerek üzemeltetése

Mérőcellás szekrény feltöltése

Az automaták utántöltését a Haberkorn munkatársai vagy a vevő dolgozói végzik, így az automatában tárolt termékek 7nap/24 órában rendelkezésre állnak. Üzemeltető kollégáink folyamatosan figyelik a felhasználásokat, havi fogyásokból kalkulálva fixen meghatározzák a töltési napokat. A készletezést, termék beszerzést, külső központjaink termékellátását automatikusan, rendszerünkön keresztül intézzük.

Előnyei:
  • hozzáértő kapcsolattartó személy minden irányítási kérdésben és feladatban

  • eszközkiadórendszerek feltöltése vevői erőforrás nélkül

  • termékek beszerzését és tárolását átvállaljuk

  • időt spórolunk vevőink beszerzőinek, raktárosainak, műszakvezetőinek

  • a Haberkorn szolgáltatásának köszönhetően az üzemi és segédanyagok folyamatosan rendelkezésre állnak

Így veheti igénybe
  1. Első lépés
    Ön már a projekt kezdetén eldönti, hogy igénybe kívánja-e venni a Haberkorn ellátási szolgáltatását, vagy az ellátórendszereket saját maga látja el a később szállított termékekkel.

  2. Ellátási szolgáltatás
    Ha az ellátási szolgáltatást választja, a Haberkorn munkatársa rendszeresen feltölti az eszközkiadórendszereket.

  3. Ellátási ciklus kiszámítása
    A kezdéshez az ellátási ciklust az Ön forgalmi rátára vonatkozó információi alapján számoljuk ki. Ha a ciklus túl hosszú vagy túl rövid, bármikor hozzáigazítható az igényekhez. Természetesen figyelembe vesszük az ügyfelek gyakoriságra vonatkozó kéréseit is.

Idézet

„Logisztikai szolgáltatásinkkal időt és extra erőforrásokat spórolunk meg vevőinknek. Partnereink termékellátását az ország különböző pontjairól, jelenleg 5 telephelyről és több egyéni vállalkozóval biztosítjuk. Automatizált folyamatainknak köszönhetően üzemeltetőink naprakészek és folyamatosan vevőink rendelkezésére állnak.” Polics Edina, Logisztikai szolgáltatások

Regisztráljon, és élvezze az online shop nyújtotta előnyöket

Személyes kapcsolatban vagyunk a digitális térben is, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül elérhesse szakértőinket.
Örömmel szolgáljuk ki azokat az ügyfeleinket, akiket nem általános kapcsolattartónkon keresztül regisztráltunk.
Általános kérés küldéseŰrlap elrejtése

Általános kérés küldése

Megszakítás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák