Menu
Szolgáltatások

H-Rent kölcsönző automata a Haberkorntól

H-Rent kölcsönző automata segítségével kiválasztott termék

Az alkalmazottak által naponta használt összes szerszám, mérőeszköz és segédeszköz nyomon követése nehéz feladat – azt nyomon követni, hogy melyik termék hol és milyen állapotban van használatban, olyan, mintha szélmalomharcot folytatnánk. Nehéz és időigényes ezt a nyomon követést a napi üzletmenetben fenntartani. A H-Rent segítségével pontos áttekintést kaphat mindezekről – egyszerűen és erőfeszítés nélkül.

Előnyei:
  • teljes körű áttekintés a nem fogyóeszközöknek minősülő termékekről, a nap bármely órájában

  • automatizált jelentések a termékek helyéről és állapotáról

  • termékek kezelése a kölcsönző leltári számmal

  • termékfoglalás

Így veheti igénybe
  1. Szívesen adunk Önnek tanácsot!
    Első lépésként vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, és beszélje meg velük az Ön igényeinek megfelelő, H-Rent-tel kapcsolatos felhasználási céljait és tartalmát.

  2. Megvalósítás
    A megbeszélést követően a kölcsönzőrendszert igényeinek megfelelően üzembe helyezzük.

  3. Termék kölcsönzése
    A kívánt termék kölcsönzéséhez az alkalmazottak bejelentkeznek az automatába a személyes chipjükkel. A kiválasztott rekeszt a rendszer kinyitja, és a folyamatot automatikusan naplózza.

  4. Termék visszahelyezése
    Amikor a termékre már nincs szükség, a termék visszakerül az automatába. A termék állapotát előre definiált gombok segítségével lehet jelezni, hogy szükség esetén a termék zárolható legyen, és kezdeményezhető legyen az ellenőrzés vagy csere.

  5. Készletek áttekintése
    A felhőalapú kezelőszoftvernek köszönhetően mindig tudja, hol találhatók a termékek. Emellett bármikor megtekintheti az állapotukat, felhasználásban töltött és garanciaidejüket. Szükség esetén karbantarthatja vagy kicserélheti őket. A nem megfelelő termékek megjelennek a rendszerben, és karbantartás céljából eltávolíthatók. Az ellenőrzött vagy új termékeket ezután vissza lehet helyezni a rekeszekbe további kölcsönzés céljából.

Így működik a H-Rent kölcsönzőrendszer

A H-Rent különböző típusú és méretű termékek számára kínál helyet. Alkalmazottai kiveszik a szükséges termékeket a rendszerből, és visszarakják, ha már nincs rájuk szükség. Ha egy szerszám meghibásodik vagy kalibrálásra szorul, az visszahelyezéskor zárolható. Ön bármikor hozzáférhet a jelentésekhez, így mindig tisztában lehet azzal, hogy hol és milyen állapotban vannak a szerszámai.

További kérdései vannak?

A H-Rent kölcsönzőrendszerrel kapcsolatos minden információt megtalál a brosúránkban is. Szakértőink természetesen szívesen segítenek Önnek minden kérdésben. Forduljon bizalommal hozzánk.

Idézet

„A H-Rent bérleti rendszerrel mindig áttekintheti az összes szerszámát és egyéb felszerelését, és mindig tudja, hogy mely termékek hol és milyen állapotban vannak.” – Balázs Gábor, Projektmenedzser - Logisztikai megoldások

Regisztráljon, és élvezze az online shop nyújtotta előnyöket

Személyes kapcsolatban vagyunk a digitális térben is, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül elérhesse szakértőinket.
Örömmel szolgáljuk ki azokat az ügyfeleinket, akiket nem általános kapcsolattartónkon keresztül regisztráltunk.
Általános kérés küldéseŰrlap elrejtése

Általános kérés küldése

Megszakítás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák