Menu
Szolgáltatások

Intelligens és biztonságos - termékkiadás a H-Scale mérőcellás szekrénnyel

H-Scale mérőcellás szekrény

Szeretne hozzáférést biztosítani karbantartói számára a nap 24 órájában értékes vagy sérülékeny termékekhez? Ugyanakkor szeretné, ha a folyamatok áttekinthetőek és egyszerűek lennének? Erre a Haberkorn Fairtool H-Scale mérőcellás szekrénye egy innovatív megoldás. A szekrényben elegendő hely van a nagy értékű termékek tárolására, a dolgozók pedig bármikor hozzáférhetnek a termékekhez. A szekrény chipes azonosítással működik, a termék kivételekor a rendszer automatikusan megméri a kivett mennyiség súlyát és szükség szerint utánrendeli a Haberkorntól.

Előnyei:
  • valós idejű készletlekérdezés

  • a H-Scale mérőcellás szekrény testreszabott konfigurációja

  • termékek automatikus utánrendelése

  • támogatás és irányítás a Haberkorn által

Így veheti igénybe
  1. Szívesen adunk Önnek tanácsot!
    Első lépésként vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, és beszélje meg velük az Ön vállalata számára megfelelő, H-Scale-lel kapcsolatos tartalmát és felhasználási céljait.

  2. Megvalósítás
    A megbeszélés után a szekrényeket szükség szerint telepítjük

  3. Szekrény kinyitása
    Minden kivételkor a rendszer elvégez egy azonosítást a dolgozó belépő kártyája alapján. Ezt a zárrendszer ellenőrzi, és az ajtókat automatikusan feloldja.

  4. Termékek kivétele
    A munkavállaló kiveszi a kívánt terméket. A készletváltozások, a munkavállaló adatai és a kivétel időpontja naplózásra kerülnek, így biztosítva az optimális átláthatóságot.

  5. Automatikus utánrendelés
    A készletetszintet a polcokra épített mérlegek alapján határozza meg a rendszer. A minimális mennyiség elérésekor automatikusan rendelés generálódik. A Haberkorn leszállítja az árut, és szükség esetén feltölti a szekrényt. Az ellátási kör így teljes és biztonságos.

Bevált megoldás – helytakarékos és egyszerű

A H-Scale mérőcellás szekrénynek nem csak a kezelése könnyű, hanem már a készülék felállítása is egyszerű és gyors. Mivel önálló megoldásról van szó, csak tápcsatlakozásra van szükség.

Minden egyetlen pillantásra – rugalmas és transzparens

A logisztikai megoldások irányítópultja lehetőséget ad Önnek a független és rugalmas kezelésre. Ön maga kezeli adatait, függetlenül attól, hogy felhasználói jogosultságokról, fogyasztási adatokról vagy készletlehívásokról van szó. Ennek előnyei: Mindig minden egy pillantással elérhető, és így Ön mindig teljes transzparenciával rendelkezik.

Pontosan az Ön igényeihez igazítva – egyéni és függetleng

A mérőcellás szekrényt az Ön számára teljesen testre szabott módon, megfelelő termékekkel látjuk el. Így biztosítjuk, hogy alkalmazottai mindig decentralizáltan és időfüggetlenül férjenek hozzá a termékekhez. A raktármennyiség mindig optimális: soha nem túl sok és nem túl kevés.

Automatizált megbízhatóság – stabil és korszerű

Biztonságos és mégis személyre szabott: A H-Scale mérőcellás szekrénnyel mindez egyszerre lehetséges. Kérésre a Haberkorn kezeli a készüléket és karbantartja a rendszert, így biztosítva annak mindenkori üzemkész állapotát. A szoftverfrissítések biztosítják, hogy a készülék mindig naprakész legyen. A termékek kivétele a nap 24 órájában, a hét minden napján lehetséges.

Idézet

„Az Ön termékei éjjel-nappal rendelkezésre állnak a mérőcellás szekrényben. Minden kivétel naplózásra kerül, így a fogyasztás könnyedén hozzárendelhető.” – Balázs Gábor, Projekt menedzser – Logisztikai megoldások

Regisztráljon, és élvezze az online shop nyújtotta előnyöket

Személyes kapcsolatban vagyunk a digitális térben is, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül elérhesse szakértőinket.
Örömmel szolgáljuk ki azokat az ügyfeleinket, akiket nem általános kapcsolattartónkon keresztül regisztráltunk.
Általános kérés küldéseŰrlap elrejtése

Általános kérés küldése

Megszakítás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák