Menu

Item profilrendszerek és szolgáltatásaink

item moduláris rendszerek

A Haberkorn Kft. az egyedüli hivatalos magyarországi forgalmazóként teljes körű szolgáltatással várja meglévő és leendő partnereinek érdeklődését.

Ismerje meg teljes körű szolgáltatásainkat

Profilvágás

Mi megvalósítjuk egyedi igényeit! Legyen szó akár egy problémáról, amire megoldást keres, akár egy komplex elképzelésről, munkatársaink írásban, telefonon vagy helyszíni szemle során felmérik a kivitelezési lehetőségeket, majd ajánlatot küldenek egy vázlat kíséretében. Az ajánlat elfogadása után részletes tervet készítünk, amit ismételten egyeztetünk a megrendelővel, majd műhelyünkben levágjuk és össze is szereljük a komplett rendszert, amit aztán kiszállítunk és igény szerint a helyszínen be is üzemelünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ezred utcai telephelyünk

A következő elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot:
Telefonos elérhetőségeink: +36 20 384 9556, +36 20 386 0754
E-mailes elérhetőségünk: item@haberkorn.hu
Visszahívást kér? Kattintson ide, töltse ki az űrlapot és 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Csak alumínium profilt vásárolna? Van rá lehetőség!

item profilok

Amennyiben kizárólag csak alu profilra vagy kötőelemre van szüksége, úgy az item@haberkorn.hu e-mail címen azt is megteheti. Kínálatunkban az item cég összes gépépítő eleme elérhető: MB moduláris rendszerek, munkahelyi rendszerek, D30 profilcsőrendszerek, szállítórendszerek (konvejor), kötőelemek. Raktárkészletünknek köszönhetően a járatos cikkeket rövid határidővel tudjuk szállítani.

A magyar Haberkorn és az item kapcsolata

A Haberkorn és az item kapcsolata

2021. május 15-től a Haberkorn Kft. átvette a Tech-Con Hungária Kft.-től az item profilrendszerek hivatalos magyarországi márkaképviseletét. A német item és a Haberkorn új partnerségével elérhetővé vált cégünknél az item teljes termékpalettája. Az elmúlt néhány évben azon voltunk, hogy megrendelőinket a lehető legkorszerűbb és legpontosabb gyártási technológiával szolgálhassuk ki. Bízunk benne, ahogy több mint 30 éves fennállásunk óta rengeteg vevő, úgy Ön is meg lesz elégedve szolgáltatásaink minőségével.


Ez érdekes lehet az Ön számára
3M & Haberkorn
30 éves partnerség
3M & Haberkorn
Lapozzon bele szerszámkatalógusunkba!
Több mint 30 000 termék egy helyen
Lapozzon bele szerszámkatalógusunkba!
A Haberkorn saját márkái
H-Plus, Forum, H.Basic
A Haberkorn saját márkái
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák