Menu
Megújult online felületünk

Megújult online felületünk

Megújult a weboldalunk

A továbbiakban minden információt egy helyen talál

Új nyitóoldal

Új nyitóoldal

Nagy örömmel értesítjük Önöket, hogy a továbbiakban minden cégünkkel, választékunkkal, tanácsadással és szolgáltatásainkkal kapcsolatos információ egyetlen digitális platformon, a www.haberkorn.hu oldalon érhető el. Az újításunk célja, hogy a modern kor kihívásaira reagálva, még hatékonyabb és még személyre szabottabb szolgáltatást nyújthassunk Önöknek.

Szolgáltatások

Bővített tanácsadás

Termékcsoport-áttekintő oldalainkon már hosszabb ideje megtalálhatóak különböző útmutatóink, mint például biztonsági és használati tanácsok. Ezen felül a jövőben még több ajánlást és útmutatást, valamint gyakori kérdésekre adott válaszokat biztosítunk a legkeresettebb termékeinkkel kapcsolatban. Természetesen örömmel állunk rendelkezésére személyes tanácsadással is!

Kapcsolat

Minden kapcsolattartási lehetőség egy helyen

Az oldalunkat megnyitva a böngészőablak jobb alsó sarkában megtalálható minden releváns kapcsolattartási opciónk: személyes kapcsolattartói mellett általános érdeklődési lehetőségeket is kínálunk, mint például az értékesítési csapat elérhetőségei – így egyszerűen és gyorsan eljuthat a megfelelő kontaktszemélyhez!


Ez érdekes lehet az Ön számára
Szemvédelmi akció a 3M-től
A látás hónapja
Szemvédelmi akció a 3M-től
3M & Haberkorn
30 éves partnerség
3M & Haberkorn
Lapozzon bele szerszámkatalógusunkba!
Több mint 30 000 termék egy helyen
Lapozzon bele szerszámkatalógusunkba!
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák