Menu

Automatizált készletgazdálkodási megoldások

Haberkorn logisztikai szolgáltatások

Egyszerűsítse beszerzéseit, csökkentse költségeit!

A beszerzés célja, hogy az ipari termeléshez szükséges összes kis- és nagyméretű alkatrész rendelkezésre álljon. Ez a folyamat gyakran sok veszteséget és jelentős többletköltséget eredményez. A költségek mindössze 20%-a kapcsolódik az áru tényleges értékéhez, míg 80% a termék beszerzéséhez.

Azonban a beszerzési eljárás megtakarítási lehetőséget is rejt magában. A Haberkorn integrált készletgazdálkodási megoldásokkal segít Önnek a költségei csökkentésében, folyamatai optimalizálásában és az ellátás biztosításában. Szakembereinktől mindent megtudhat a polcmenedzsmentről, a legújabb technológiák bevezetéséről és az egyénileg szabályozható folyamatokról. Kérje tanácsadóinak segítségét és takarítson meg költségeket a Haberkorn által biztosított folyamatos ellátással, az Ön cégére szabott folyamatokkal.


Miért minket válasszon?

Folyamatok egyszerűsítése

Egyszerűsítse folyamatait!

A cégek sokrétű tevékenysége, mérete és dinamizmusa sokszor bonyolult működést eredményez. Ahhoz, hogy ez a komplexitás kezelhetővé váljon, illetve csökkenthető legyen, a Haberkorn Kft. az Ön ideális partnere. Segítünk Önnek költségei optimalizálásában, folyamatai szabványosításában és ezek folyamatos működtetésében.

tovább
Ellátás biztosítása

Ellátás biztosítása

A készletek optimalizálása mellett, fontos a hatékony és biztonságos ellátás. Az egyszerű rendelési lehetőségeken és a raktárról való szállításon kívül, a Haberkorn olyan módszereket kínál, amelyek segítségével beszerzéseik teljesen áttekinthetővé válnak.

tovább
Adminisztrációs költségek csökkentése

Adminisztrációs költségek csökkentése

Az adminisztrációs költségekkel együtt értékes munkaidő-veszteség is keletkezik. A Haberkorn szakszerű tanácsadással és magas szintű technológiai lehetőségekkel segít Önöknek folyamataik egyszerűsítésében és elektronikussá alakításában, hogy több erőforrást tudjanak biztosítani a ténylegesen fontos tevékenységekhez.

tovább
Esközkiadó automata

Eszközkiadó automata

A Haberkorn eszközkiadó automatája ideális megoldás a termelésben használt, nagy forgási sebességű, kis értékű eszközökhöz, melyeknek nehezen ellenőrizhető a felhasználása, illetve a raktározásuknak magas a kezelési költsége. A kihelyezett automaták a hét minden napján, 24 órás hozzáférést biztosítanak a rendszerben elhelyezett eszközökhöz, és csökkenek a termék elérése céljából megtett utak. Ezzel az egyszerű rendszerrel jelentősen csökkenthető a raktárkészlet, nyomon követhető a felhasználás, és automatizálhatóak a rendelési folyamatok.

 

tovább
Veszteségek csökkentése

Veszteségek csökkentése

A Lean termelési rendszer egyik alapelve a veszteségek kiküszöbölése. Minden termelő cégnél különböző típusú veszteségek keletkeznek. Ezek a nem értékteremtő tevékenységek zavarják a folyamatok gördülékenységét, melyek révén a gyártók vállalatok időt és pénzt veszítenek.  A Haberkorn Kft. segít Önöknek a veszteségek beazonosításában és minimalizálásában.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák