Csiszolás, darabolás, fűrészelés

Csiszolástechnika

Innovatív csiszolástechnikai megoldások

A Haberkorn Fairtool Kft. szerszám portfóliójának az egyik erőssége a kézi és gépi alkalmazásra szánt csiszolástechnikai eszközök, köszörűszerszámok, fűrészek, fűrésztárcsák, fűrészszalagok, turbómarók és reszelők széles raktári kínálata. A jó minőségű, kedvező áru általános felhasználásra javasolt eszközök mellett, a legújabb fejlesztésű, kiemelkedő termelékenységű, vagy nem szokványos alkalmazásra tervezett eszközök is megtalálhatók a kínálatunkban. A neves külföldi gyártók mellett a magyar Gránit Csiszolószerszám Kft. termékei is széles választékban találhatók raktárunkon.


Nálunk mindent megtalál

3M Cubitron
A teljesítmény új kategóriája

A 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok a PSG (precíziósan megmunkált)  szemcsékkel forradalmasítják a csiszolási munkálatokat. Gyorsabb anyagleválasztást biztosítanak és tartósabbak, mint a hagyományos termékek. A csiszolást új alapokra helyező 3M™ PSG szemcse segítségével a Cubitron™ II csiszolóanyagok:
• Anyagleválasztási sebessége nagyobb
• Hosszabb élettartammal rendelkeznek
• Használatukkal a munkavégzés kényelmesebb
• Kisebb rányomást igényelnek
• Növelik a hatékonyságot, termelékenységet

Ezzel az új szemcsével, fíbertárcsák, tisztító- és vágókorongok, legyező tárcsák, csiszoló szalagok érhetők el.

gránit, csiszolás, korong, csiszoló korong
Prémium minőség /Made in Hungary

A Haberkorn Fairtool Kft. stratégiai beszállítója a Gránit Csiszolószerszám Kft. Legfontosabb termékei a főként korund és szilíciumkarbid szemcse alapú kerámia és műgyanta kötésű köszörűszerszámok, az üvegszövet erősítésű vágó- és tisztítókorongok, valamint a lamellás csiszolótárcsák.

A Gránit Graniflex Grinding-Master prémium minőségű tisztitókorongok a legújabb szemcsékkel  és kötőanyag kombinációval rendelkeznek. A termékcsalád három üvegszövet erősítéssel készül, de a komfortosabb munkavégzés érdekében a dolgozófelület szabadon marad, és az erősítés beljebb kerül. A megújult szerkezet stabilabbá, harapósabbá teszi a korongot. Könnyed munkavégzés mellett a nagy anyagleválasztás biztositja a termelékenység növekedését, ez ideális választás köszörülesi költségei csökkentesére!

Bosch Optiline Wood
Mindenféle fához

A Bosch márka elsősorban elektromos kéziszerszámairól  ismert, azonban széles választékát kínálja a különféle tartozékoknak, szerszámoknak is.
Az Optiline Wood körfűrészlap termékcsalád mindenféle fa kiváló minőségű vágására alkalmas. Kiváló minőségű, precíziósan köszörült keményfém fogazata tiszta vágást tesz lehetővé, míg mérettartó, edzett (> 40 HRC) SK5 acél hordozólapja a pontosságot biztosítja. Továbbá a fűrészlap tágulási hornyai használat közben csillapítják a rezgéseket, ami csökkenti a zajt és a hőképződést. A fűrészlap mindenféle fához és faanyaghoz használható. Felszerelhető kézi fűrészgépekre, gérvágókra, csúszó gérvágókra és asztali fűrészgépekre.
Fogainak számától függően különböző minőség érhető el az Optiline Wood körfűrészlapokkal, amelyek váltakozó ferdeségű élszalag (ATB) fog geometriával készülnek: nagy fogszám esetén a fűrészlap tisztán vág, míg az alacsony fogszám biztos és hatékony vágást nyújt. Rendelje meg e-shopunkban!