Gépalkatrészek

Hajtástechnika a Haberkornnál

Hogy jobban menjen

A különböző standard hajtástechnikai elemek - mint fogasszíjak, ékszíjak, láncok, tengelykapcsolók, nyomatékhatárolók, szabadonfutók, ipari fékek - széles választékának köszönhetően, vevőinknek mindig megtaláljuk az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást. Magas raktárkészletünk garantálja a gyors kiszolgálást, melyhez helyszíni szaktanácsadás, és igény esetén termékoktatás is járul, emelve ezzel szolgáltatásunk színvonalát. Szakmai kérdések esetén tanácsadó kollégáink készséggel állnak partnereink rendelkezésére. 


Gépalkatrészek a webáruházban


Kiemelt termékkörök

Szíjhajtások

Szíjhajtások

Minőségi és korszerű ipari hajtószíjak, az iparágban jól ismert beszállítók márkái (Synchroflex, Breco, Brecoflex, Continental), a legkülönfélébb típusban és méretben, rendelhetők a Haberkorntól. Termékválasztékunk igen széles, melyben megtalálhatók a különböző poliuretán és neoprén fogasszíjak, ékszíjak (keskeny-, többsoros-, szélesszögű- ékszíjak, hosszbordás ékszíjak), ékszíjtárcsák (előfúrt, Taper Lock betétes), fogasszíjtárcsák és lefogó lapok, fogazott rudak és vezetőperemek. Vevőink igényeinek megfelelő szélességűre vágjuk és konfekcionáljuk a megrendelt fogasszíjakat. Munkatársaink a teljesítmény és geometriai adatok ismeretében a szíjtípus és a méret kiválasztásában az Önök rendelkezésére állnak.

tovább
Rezgésszigetelés

Rezgésszigetelő rendszerek

Legyen szó elasztikus rezgéselnyelő anyagokról, vagy összetett gépfelfüggesztésekről, kínálatunkban a rezgéscsillapítási megoldások széles skáláját találja, melyek legmegfelelőbb kiválasztásában szakértő munkatáraink segítenek Önnek.

Bővebben a rezgésszigetelésről
Haberkorn - lánchajtások

Lánchajtások

Az Önök gyártási folyamatának zavartalan működése érdekében, az igényeiknek megfelelő megoldásokat kínálunk. Termékkínálatunkban megtalálhatók a minőségi IWIS és WIPPERMANN ipari görgősláncok (DIN8187 és DIN8188 szerint, gyári szabvány szerint, nyújtott szemű, füllel vagy kinyúló csappal), torlasztóláncok, emelő- és targoncaláncok,  lánckerekek (elő- és készrefúrva, Taper Lock betétes, fogedzett kiviteben, egyedi igény szerinti kialakítással), illetve különböző tartozékok (láncfeszítők, láncvezető szerkezetek, vezetékek). Igény esetén segítséget nyújtunk a hajtás megtervezésében és a megrendelt gépelemek méretre alakításában.

tovább
Tengelykapcsolók, tengelykötések

Tengelykapcsolók, tengelykötések

Két tengely összekötésére a legkülönfélébb furat nélküli, előfúrt, készre fúrt vagy TaperLock® rendszerrel szerelt, normál vagy robbanásbiztos (Ex) minősítéssel rendelkező tengelykapcsoló típusokat kínáljuk. A nyomatékátadó elemek fajtája szerint kaphatók csillagbetétes, fogasgyűrűs, acéllamellás, csőmembrános, spirálrugós, gumiabroncsos típusok, a miniatűrtől a több ezer Nm nyomaték átvitelére képes kuplungig. A speciális tengelykapcsolók közül kiemelhetők a nyomatékhatároló, a biztonsági, a holtjátékmentes, az elektromágneses, a szervo- és egyéb korszerű tengelykapcsolók. Cégünk elsősorban a KTR, Ringspann, Jakob, illetve Mayr márkákat forgalmazza. Jelentős raktárkészletet tarunk a különböző kúpos szorító tengelykötésekből (Trantorque, Ringspann, KTR). Felmerülő igényeivel keresse munkatársainkat! 

tovább
Nyomatékhatárolók

Nyomatékhatárolók, szabadonfutók, fékek

A nyomatékhatárolók  a tengelykapcsolóknak az a csoportja, melyek a tengelyek csatlakoztatása mellett biztonsági funkciót is ellátnak. Forgalmazott típusok: az alakzáró elven és a surlódó elven működő tengelykapcsolók. 

A szabadonfutókat segédhajtásként, visszafutásgátlóként és a szakaszos továbbítás léptetőműjeként használják. Cégünk a görgős és akadóelemes Ringspann típusokat ajánlja.

Választékunkat a különböző hidraulikus és pneumatikus ipari tárcsafékek, az elektromágneses egytárcsás és lamellás ipari fékek egészítik ki. Forgalmazott márkák: Ringspann, KTR, Heid.

 

Schneeberger lineáris technika

Lineáris technika

A Schneeberger Lineartechnik ma a lineáris technológia jelentős világpiaci szereplője. A termék- és gyártmányválasztékában megtalálhatók a különböző lineáris és profilsines vezetékek, éppúgy mint a mérőrendszerek, fogaslécek és lineáris asztalok. A Schneeberger nagy hangsúlyt fektet termékei folyamatos fejlesztésére, korszerűsítésére. A Haberkorn Fairtool Kft. mint a Schneeberger termékek magyarországi forgalmazója, a sztenderd elemektől a teljes rendszerekig, egyedülálló választékot kínál ügyfelei számára.

tovább
EKD energialáncok

Enegialáncok

A Haberkorn a német EKD Gelenkrohr cég energialáncai magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálható többfajta anyagú, méretű és kialakítású energialánc, tetszőleges hosszban. A három fő típus: műanyag, fém és rozsdamentes energialáncok, nyitott és zárt kivitelben, a védendő kábelektől és tömlőktől függően.

tovább
Rosta gumirugó elemek

Rosta gumirugó elemek

A Rosta cég által kifejlesztett gumirugós elem egyesíti magában a rugó, az alátámasztás és a rezgéscsillapítás funkcióját. A gumirugós technológiának köszönhetően megvalósítható a motorok, hajtások rezgésmentes alátámasztása, rázógépek, anyagtovábbító rendszerek vibrációs mozgása, szíj- és lánchajtások fokozatmentes feszítése. Hajtástechnika szaktanácsadóink segítenek Önöknek megtalálni a legmegfelelőbb típust a felmerült igényre.

Haberkorn - sztenderd gépelemek

Egyéb sztenderd gépelemek

A Haberkorn hajtástechnika termékválasztékában megtalálhatók az egyéb sztenderd gépelemek, mint a különböző trapézmenetes orsók (Ck15, rozsdamentes) és anyák (acél, bronz), fogaslécek, fogaskerekek, kardáncsuklók, féltengelyek, bordástengelyek, bordás agyak. Keresse felmerült igényével munkatársainkat!

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások


Beszállítóink