Villamosság, Hőlégtechnika

Leister hőlégtechnika a Haberkornnál

A szakemberek a Leistert választják

A Leister több mint 70 éve világszerte piacvezető a műanyaghegesztés és a forrólevegős ipari alkalmazások terén, néhány éve pedig lézer- és mikrorendszereket is forgalmaz. A műanyag-feldolgozó ipar valamennyi ágazata számára megfelelő és kiváló minőségű hegesztőkészülékeket biztosít. Valamennyi termékét Svájcban fejleszti és gyártja, ami garancia a kiváló minőségre, megbízhatóságra és hosszú élettartamra. Mintegy 130 értékesítési és szolgáltató központtal rendelkezik világszerte, Magyarországon a Haberkorn Fairtool Kft. a Leister termékek egyedüli hivatalos forgalmazója és garanciális szakszervizelője. 

További információkért böngéssze át termékeinket webshopunkban, egyedi műszaki tanácsadásért pedig keresse fel az Ön Leister tanácsadóját.


Villamosság, Hőlégtechnika a webáruházban


Miért a Leistert válassza?

AMPShare akkumulátor

Sok márka. Rengeteg gép. Egyetlen akkumulátorrendszer.

A rugalmas, költséghatékony és fenntartható munkavégzés érdekében a Leister az egységes AMPShare akkumulátorplatformra támaszkodik a jövőben. Az iparágvezető platformot alkalmazó szerszámgépek márkafüggetlenül ugyanazzal az akkumulátorral működtethetők. Mind a Leister, mind a Bosch határozott célja, hogy egyszerű és hatékony megoldásokat, valamint a lehetséges alkalmazások széles skáláját kínálja ügyfelei számára világszerte. A felhasználók – különösen az akkumulátorok esetében – a nyitott rendszereket részesítik előnyben, azaz egy akkumulátort szeretnek alkalmazni különböző gyártóktól vásárolt, professzionális elektromos kéziszerszámaikhoz. Ezt az igény valósítja meg a globális AMPShare szövetség.

Földgázfüggetlenség? Lehetséges!

A LEISTER hőlégtechnikai megoldásai precízen szabályozható alternatívát kínálnak a gázos hevítőrendszerek kiváltására. Az eredmény (megújuló forrásból származó villamosenergia esetén) lényegesen alacsonyabb széndioxid kibocsájtás, és a visszaforgatott meleg levegős megoldásokkal kiegészítve akár 40%-os energiamegtakarítás.

tovább
Napelemek a Leister tetején

Megújuló energiaforrások a Leisternél

A Leister-csoport három Obwalden régiói telephelye 2022. január 1-től – vízierőmű és napelemek alkalmazásával – elektromos áramellátásban teljes mértékben átáll megújuló energiákra. Kägiswilben és Sarnenben 1998 óta klímabarát koncepciót követve alakítják az épületeket.

tovább
Leister ECO mód

Leister ECO mód

Az energiatakarékosság automatikus is lehet.

Forrólevegős megoldásaink okos funkciókkal is rendelkeznek. Az ECO mód alkalmazkodik a használathoz, ezáltal energiát takarít meg.

Nézze meg videóinkat, hogyan aktiválhatja a funkciót!

tovább
Leister forrólevegős megoldások

Egy forró kapcsolat

A Haberkorn Fairtool Kft. a Leister ipari forrólevegős alkalmazások és műanyag­hegesztés eszközeinek egyedüli, hivatalos forgalmazója Magyarországon. Kiváló partnerként, a Leister nem csak verseny­képes termékekkel, hanem tanácsadással is segíti a közös munkát.

Webshopunkban megtalálhatóak a Leister műanyaghegesztésnél használt készülékei, az ipari hőlégtechnikai eszközök, valamint a forrólevegős kézi készülékek is. Online katalógusainkba itt lapozhat belealoldalunkon pedig áttekintést kaphat a Leister készülékek alkalmazási területeiről.
A Leister cégbemutató videóját itt tekintheti meg, a készülékek működése pedig a Leister YouTube csatornáján látható.

tovább
Leister Solano AT

Solano AT- könnyű, halk, tartós

A Solano AT egy új generációs Leister hegesztőpisztoly, amely könnyebb, halkabb és tartósabb bármelyik másik forrólevegős kézi készüléknél.

 • Hosszú élettartam: köszönhető a szénkefementes motornak és a kiváló fűtőbetétnek.
 • Könnyű és halk: 750 g súlyú és egyedüállóan halk (<65 dB)
 • Takarékos: az Eco-Modus alkalmazásával akár 40%-os energiamegtakarítás is elérhető
 • Biztonságos: többlépcsős túlmelegedés elleni védelmi rendszer
 • Egyszerű: felhasználóbarát működtetés
 • Szabályozott: állandó teljesítmény az intelligens hőmérséklet-szabályozás révén
 • Sokoldalú: számos iparágban használható

A készülékről bővebb információkat és egyéb műszaki paramétereket webshopunkon, illetve prospektusunkban talál. A Solano AT használatáról készült videót itt tekintheti meg.

Leister Fusion 1

Fusion 1 - egyszerűen zseniális

A vevői igények alapján fejlesztett digitális vezérlésű extruder kis méretének köszönhetően nagyobb manőverezési képességet biztosít hegesztés közben. 

 • Keskeny forma: elősegíti a nagyobb mozgékonyságot a kisebb terekben
 • LED fény: a hegesztési terület megvilágítása
 • Vezérelt: Automatikusan szabályozott levegő hőmérséklet
 • Felfüggesztés: a készülék felakasztásával hosszabb ideig hegeszthető
 • Kompakt és karcsú: az integrált légvezetőnek köszönhetően
 • Fogantyú: egykezes hegesztéshez leszerelhető

A készülék műszaki adatait webshopunkon találja, míg a rendelhető alkatrészeit megtekintheti prospektusunkban. A működéséről készült videót itt találja.

Leister Hemtek ST

Hemtek ST - a tökéletes szegélyhegesztő

A HEMTEK ST egy új generációs Leister szegélyhegesztő, mellyel könnyedén és gyorsan hegeszthet molinókat vagy ponyvákat az első lépéstől az utolsóig.

Mindent egy lépésben: a sajátlevegős kézi készülékekkel való előkészítésre és utómunkálatokra nincs többé szükség. A készülék egy kényelmesen kezelhető pedállal rendelkezik, melynek köszönhetően a használó mindkét keze szabadon marad, hogy irányíthassa az anyagot. Akár ülve vagy állva, a HEMTEK ST szinte valamennyi munkapadon használható. 20-30-40 mm-es varratszélelességgel rendelhető. A magas minőségű hegesztési varrat és a problémamentes hegesztés garantált.

A készülék elérhető webshopunkon, a 20 mm-es varratszélességű verzió előzetes egyeztetés után akár személyesen is kipróbálható. Vegye fel a kapcsolatot Molnár Imrével (tel.: +36 30 206 3540)! Működés közben itt tekintheti meg a készüléket.

A HEMTEK ST működéséről további videókat itt talál

Leister forrólevegős technológia

Leister forrólevegős technológia - számtalan felhasználás

A Leister forrólevegős készülékeit az élelmiszeripartól az autógyártáson át a logisztikáig számos területen alkalmazzák. Alkalmazási területei: az aktiválás, hevítés, olvasztás, zsugorítás, sterilizálás, szárítás és melegítés. A Leister széleskörű tanácsadást kínál partnereinek a forrólevegős alkalmazások átgondolt kialakításához, és kínálatában megtalálja az Ön számára megfelelő készüléket.

A Leister MISTRAL, HOTWIND és VULCAN hőlégfúvói minden ipari szektorban alkalmazhatóak. Mindhárom készülék saját légellátással rendelkezik és távolról vezérelhető rendszerbe köthető (PLC-re vagy a Leister saját CSS rendszerébe), amivel minden alkalmazáshoz beállítható a légmennyiség és a hőmérséklet.

Keresse termékmenedzserünket egyedi igényével és rövid időn belül szakszerű megoldást ajánlunk Önnek.

tovább
Leister Triac ST kézi készülék

Tervezés és tapasztalat találkozása: TRIAC AT/ST

A Leister műanyaghegesztéshez használt kézi készülékeit, a TRIAC AT/ST-t, kényelmessége, megbízhatósága, sokoldalúsága és felhasználóbarát volta teszi rendkívül népszerűvé. A kivehető légszűrők, 1 kg-nál kisebb súlya és a több mint 80 féle csatlakoztatható fúvóka teszi alkalmassá bármely felhasználási célra, kültérben és beltérben egyaránt. További részletekért keresse sokéves tapasztalattal rendelkező Leister termékfelelősünket. 

 

 


Termékhez kapcsolódó szolgáltatás