Villamosság, Hőlégtechnika

Leister hőlégtechnika a Haberkornnál

A szakemberek a Leistert választják

A Leister több mint 70 éve világszerte piacvezető a műanyaghegesztés és a forrólevegős ipari alkalmazások terén, néhány éve pedig lézer- és mikrorendszereket is forgalmaz. A műanyag-feldolgozó ipar valamennyi ágazata számára megfelelő és kiváló minőségű hegesztőkészülékeket biztosít. Valamennyi termékét Svájcban fejleszti és gyártja, ami garancia a kiváló minőségre, megbízhatóságra és hosszú élettartamra. Mintegy 130 értékesítési és szolgáltató központtal rendelkezik világszerte, Magyarországon a Haberkorn Fairtool Kft. a Leister termékek egyedüli hivatalos forgalmazója és garanciális szakszervizelője. 

További információkért böngéssze át termékeinket webshopunkban, egyedi műszaki tanácsadásért pedig keresse fel az Ön Leister tanácsadóját.


Villamosság, Hőlégtechnika a webáruházban


Miért a Leistert válassza?

Leister ECO mód

Leister ECO mód

Az energiatakarékosság automatikus is lehet.

Forrólevegős megoldásaink okos funkciókkal is rendelkeznek. Az ECO mód alkalmazkodik a használathoz, ezáltal energiát takarít meg.

Nézze meg videóinkat, hogyan aktiválhatja a funkciót!

tovább
Leister forrólevegős megoldások

Egy forró kapcsolat

A Haberkorn Fairtool Kft. a Leister ipari forrólevegős alkalmazások és műanyag­hegesztés eszközeinek egyedüli, hivatalos forgalmazója Magyarországon. Kiváló partnerként, a Leister nem csak verseny­képes termékekkel, hanem tanácsadással is segíti a közös munkát.

Webshopunkban megtalálhatóak a Leister műanyaghegesztésnél használt készülékei, az ipari hőlégtechnikai eszközök, valamint a forrólevegős kézi készülékek is. Online katalógusainkba itt lapozhat belealoldalunkon pedig áttekintést kaphat a Leister készülékek alkalmazási területeiről.
A Leister cégbemutató videóját itt tekintheti meg, a készülékek működése pedig a Leister YouTube csatornáján látható.

tovább
Leister Solano AT

Solano AT- könnyű, halk, tartós

A Solano AT egy új generációs Leister hegesztőpisztoly, amely könnyebb, halkabb és tartósabb bármelyik másik forrólevegős kézi készüléknél.

 • Hosszú élettartam: köszönhető a szénkefementes motornak és a kiváló fűtőbetétnek.
 • Könnyű és halk: 750 g súlyú és egyedüállóan halk (<65 dB)
 • Takarékos: az Eco-Modus alkalmazásával akár 40%-os energiamegtakarítás is elérhető
 • Biztonságos: többlépcsős túlmelegedés elleni védelmi rendszer
 • Egyszerű: felhasználóbarát működtetés
 • Szabályozott: állandó teljesítmény az intelligens hőmérséklet-szabályozás révén
 • Sokoldalú: számos iparágban használható

A készülékről bővebb információkat és egyéb műszaki paramétereket webshopunkon, illetve prospektusunkban talál. A Solano AT használatáról készült videót itt tekintheti meg.

Leister Fusion 1

Fusion 1 - egyszerűen zseniális

A vevői igények alapján fejlesztett digitális vezérlésű extruder kis méretének köszönhetően nagyobb manőverezési képességet biztosít hegesztés közben. 

 • Keskeny forma: elősegíti a nagyobb mozgékonyságot a kisebb terekben
 • LED fény: a hegesztési terület megvilágítása
 • Vezérelt: Automatikusan szabályozott levegő hőmérséklet
 • Felfüggesztés: a készülék felakasztásával hosszabb ideig hegeszthető
 • Kompakt és karcsú: az integrált légvezetőnek köszönhetően
 • Fogantyú: egykezes hegesztéshez leszerelhető

A készülék műszaki adatait webshopunkon találja, míg a rendelhető alkatrészeit megtekintheti prospektusunkban. A működéséről készült videót itt találja.

Leister Hemtek ST

Hemtek ST - a tökéletes szegélyhegesztő

A HEMTEK ST egy új generációs Leister szegélyhegesztő, mellyel könnyedén és gyorsan hegeszthet molinókat vagy ponyvákat az első lépéstől az utolsóig.

Mindent egy lépésben: A sajátlevegős kézi készülékekkel való előkészítésre és utómunkálatokra nincs többé szükség.

A készülék egy kényelmesen kezelhető pedállal rendelkezik, melynek köszönhetően a használó mindkét keze szabadon marad, hogy irányíthassa az anyagot. Akár ülve vagy állva, a HEMTEK ST szinte valamennyi munkapadon használható. 20-30-40 mm-es varratszélelességgel rendelhető.

A magas minőségű hegesztési varrat és a problémamentes hegesztés garantált.

A készülék elérhető webshopunkon, a 20 mm-es varratszélességű verzió előzetes egyeztetés után akár személyesen is kipróbálható. Vegye fel a kapcsolatot Ablonczay Tiborral (tel.: +36 70 907-3141)! Működés közben itt tekintheti meg a készüléket.

A HEMTEK ST működéséről további videókat itt talál

Leister forrólevegős technológia

Leister forrólevegős technológia - számtalan felhasználás

A Leister forrólevegős készülékeit az ipar minden területén alkalmazzák, ahol hőlégfúvásra vagy léghevítésre van szükség. Legyen szó élelmiszeriparról, szesz- és üdítőitaliparról, papíriparról, autógyártásról, kozmetikai iparról vagy logisztikáról, a Leister kínálatában megtalálja az Ön számára megfelelő készüléket.
A Leister MISTRAL, HOTWIND és VULCAN hőlégfúvói minden ipari szektorban alkalmazhatóak. Mindhárom készülék saját légellátással rendelkezik és távolról vezérelhető rendszerbe köthető (PLC-re vagy a Leister saját CSS rendszerébe), amivel minden alkalmazáshoz beállítható a légmennyiség és a hőmérséklet.

tovább
Leister ipari alkalmazások

Leister ipari alkalmazások

A forró levegő egyre népszerűbb a különböző ipari eljárásoknál. Alkalmazási területei: az aktiválás, hevítés, olvasztás, zsugorítás, sterilizálás, szárítás és melegítés. A Leister széleskörű tanácsadást kínál partnereinek a forrólevegős alkalmazásaik átgondolt kialakításához. Keresse termékmenedzserünket egyedi igényével és rövid időn belül szakszerű megoldást ajánlunk Önnek.

Leister műanyaghegesztés

Műanyaghegesztés Leister módra

Értünk hozzá... Termékei kiváló teljesítményének és megbízhatóságának köszönhetően, a Leister a világ piacvezetője a műanyaghegesztés terén. Készülékeit a tetőszigetelés, molinók, padlóburkolatok, ponyvák készítése, továbbá a mélyépítés, alagútépítés, szemétlerakók építése, műanyaghegesztés, valamint a zsugorfóliázás terén egyaránt használják. A folyamatos fejlesztésekkel és a disztribútorok rendszeres oktatásával, vevői szakszerű és gyors kiszolgálásban részesülnek.

Leister Triac ST kézi készülék

Tervezés és tapasztalat találkozása:
TRIAC AT/ST

A Leister legújabb, műanyaghegesztéshez használt kézi készülékeit, a TRIAC AT/ST-t, kényelmessége, megbízhatósága, sokoldalúsága és felhasználóbarát volta teszi rendkívül népszerűvé. A kivehető légszűrők, 1 kg-nál kisebb súlya és a több mint 80 féle csatlakoztatható fúvóka teszi alkalmassá bármely felhasználási célra, kültérben és beltérben egyaránt. További részletekért keresse sokéves tapasztalattal rendelkező Leister termékfelelősünket. 

 

 


Termékhez kapcsolódó szolgáltatás