Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

1,1 millió forint értékű védőmaszkkal segíti a hajléktalan- és az idősgondozást a Haberkorn Fairtool

2020. június 3-án 1 000 db védőmaszkot adományozott a Haberkorn Fairtool az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Az ilyen típusú védőmaszkok alkalmasak viselőjük COVID-19 vírussal szembeni védelmére.

A hajléktalan ellátás az egyik legveszélyeztetettebb terület a segélyszervezet munkatársai számára, illetve járvány idején a hajléktalanok az egyik legkiszolgáltatottabb csoport. Az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett idősek átmeneti gondozóházában és valamennyi bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében folyamatos oktatással segítik a megelőzést, valamint maszkokat, kéz- és felület-fertőtlenítő szereket szereznek be és osztanak ki a bentlakóknak.

A Haberkorn Fairtool a „frontvonalban” dolgozók egészségét szeretné védeni az adományozott maszkokkal, melyeket a koronavírus-járványban legjobban veszélyeztetett, időseket és hajléktalanokat gondozó szociális intézményekben, valamint a családok átmeneti otthonában tudja hasznosítani a segélyszervezet.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák