Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

3M™ SecureFit™ védőszemüvegek – a kényelem tudománya

A 3M a világ minden tájáról gyűjtött adatok alapján mérte fel a különböző fej- és arcformákat. A felmérés alapján olyan szabadalmaztatott formatervet hozott létre, amely hozzáidomul a különböző fejméretekhez, és tevékenységi körtől függetlenül ugyanazt a magas kényelmi szintet nyújtja. A 3M™ SecureFit™ egyenletes nyomáseloszlást biztosító szártechnológia kis és nagy fejméreten egyaránt biztos tartást  és kényelmes illeszkedést nyújt akár hosszan tartó viselés során is.

A SecureFit™ szemüvegekkel olyan egyéb előnyöket is élvezhet, mint a speciális Scotchgard™ párásodás- és karcolásgátló bevonat, ergonomikus orrnyereg vagy a különböző színekben választható lencsék. Emellett a szemüvegek kompatibilisek egyéb védőeszközökkel, pl. a 3M™ fülvédőkkel.

Az egyes szériák tulajdonságairól és előnyeiről részletesebben tájékozódhat prospektusunkban.

Webshopunkban a SecureFit védőszemüvegek széles választékát találja. Válassza ki a megfelelő modellt a 100-, 200-, 400, 500, 600-as sorozatból vagy akár a normál szemüveg felett viselhető 3700-as típusból. Amennyiben konkrét típust keres, és nem találja, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal: munkavedelem​(at)​haberkorn.hu

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák