Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Akire büszkék vagyunk – Ocelka Robi Tokióban!

Nemrég ért véget az olimpia, ám cégünk számára újabb, izgalmas esemény veszi kezdetét, augusztus 24-én indul a paralimpia, ahol kollégánk is megméretteti magát a világ legjobbjaival.

Ocelka Robi 2014 óta dolgozik cégünknél látássérültként, és idén rendkívüli eredményeinek köszönhetően a két magyar paralimpiai kerékpáros kvóta egyikét ő szerezte meg.
2002-ben kezdődött a parasportolói pályafutása, de már korábban is triatlonozott. Kategóriájában, többszörös magyar bajnok úszásban, illetve atlétikában. Paraduatlon Európa-bajnok, többszörös paratriatlon magyar bajnok, világbajnoki 6. és 12. helyezett, Európa-bajnoki 6. helyezett, emellett Európa-kupa-győztes tandem kategóriában, pályán és országúton négy versenyszámban.

Szívből gratulálunk Robinak és szurkolunk, hogy minél jobb eredménnyel térjen haza a versenyről!

Hajrá Robi!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák