Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Elindult a Haberkorn e-shopja

Már üzemel a Haberkorn Kft. új e-shopja, a shop.haberkorn.hu, melyben több mint 8 000 munkavédelmi és műszaki termék található. Meglévő és új üzleti partnereink egyszerűen, gyorsan és kényelmesen rendelhetnek online kínálatunkból. Az új kor kihívásainak megfelelően e-shopunk tabletre, okostelefonra és számítógépre optimalizált.

Felhasználóbarát felülete a hatékonyságra és az áttekinthetőségre helyezi a hangsúlyt. E-shopunkban részletes termékleírásokkal, letölthető adatlapokkal, azonnali ár- és készletinformációkkal állunk vevőink rendelkezésére. Az egyéni adminisztrációs felület, a rendelési dokumentum és a gyorsrögzítés funkciókkal egyszerűsítjük az Önök beszerzési folyamatait. Egy évre visszamenőleg visszakereshetőek, illetve nyomon követhetőek a megrendelések.

Webáruházunkban lévő termékeink az alapkínálatunkba tartoznak, így általában azonnal raktárról szállíthatók raktárról. Reméljük, új e-shopunkkal segítjük ügyfeleink jobb kiszolgálását és elégedettségét. Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne, kérjük, jelezze a haberkorn@haberkorn.hu e-mail címen.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák