Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Eszközkiadó automata üzletágunk sikerei

A járvány elleni védekezés keretében egyre több cégnél vezetik be, hogy munkavállalóikat automatákból látják el FFP2-es maszkokkal. Ez a mi automata üzletágunk számára jó lehetőség, kis lépésekkel újabb és újabb partnerekhez jutunk el ezáltal. Az eszközkiadó automaták rendkívül egyszerű és hatékony megoldást nyújtanak, hogy a dolgozók a meghatározott mennyiségben, a nap bármely szakában hozzájussanak a szükséges anyagokhoz, eszközökhöz – így a légzésvédő maszkokhoz is.

Jelenleg 4 nagy ipari vállalatnál, összesen 11 eszközkiadó automatánkból jutnak maszkokhoz, ill. Covid-tesztekhez az ott dolgozók. Ezek egy részét a használó cég saját eszközökkel tölti fel, másik részéhez a maszkokat is mi szállítjuk. 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák