Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Fairtool - Haberkorn Vevőtalálkozó 2016

Június 9-én a Fairtool Kft. és a Haberkorn Kft., mint a Haberkorn cégcsoport tagjai, idén először szerveztek egy nagyszabású vevőtalálkozóval egybekötött szakmai napot a zsámbéki Driving Camp Vezetéstechnikai Központban. Nem csak egy tipikus partnertalálkozó volt, hanem egy olyan rendezvény, amelyen a két cég bemutatta a forgalmazott termékeit, szolgáltatásait, és a vendégek találkozhattak a két cég stratégiai beszállító partnereivel.

A mintegy 200 fő részvételével tartott rendezvényt Fekete Zsuzsa, a Fairtool Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg ünnepi beszédével, melyben bemutatta a Haberkorn cégcsoportot, a Fairtool Kft. és a Haberkorn Kft. történetét, működésük legfontosabb mérföldköveit és az elért eredményeiket.
Göndör Lajos, a Haberkorn Kft. ügyvezető igazgatója bemutatta a cég legújabb logisztikai fejlesztéseit és az ezekkel elérhető megtakarítási lehetőségeket.

Ezt követően a meghívott beszállítók előadások keretében és bemutató standokon ismertették termékújdonságaikat, innovációikat, és személyes tanácsadást is nyújtottak.

Az érdeklődők részt vettek egy vezetéstechnikai oktatáson is, ahol próbára tették vezetési tudásukat. Csúszós, akadályokkal teli, extrém feladatokat kellett megoldaniuk, ahol olyan fogásokkal ismerkedhettek meg, amelyekkel később akár életeket is menthetnek.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák