Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Győződjön meg a 3M™ Cubitron™ II csiszolókorongok hatékonyságáról!

Próbálja ki rendkívül kedvező feltételekkel a 3M Cubitron II rugalmas tisztítókorongokat! 50 db helyett most 10 db a minimális rendelési mennyiség, amihez egy támasztótányért is adunk ajándékba.

A világ első olyan rugalmas csiszolókorongja, amely a 3M forradalmi, precíziósan formált szemcséit alkalmazza – ez egy korszerű, mikroreplikációs formákat tartalmazó csiszolóanyag-felépítés, amely átvágja a fémet, és összességében gyorsabban csiszol, strapabíróbb, és használat közben alacsonyabb hőmérsékletű, mint a hagyományos csiszolóanyagok.

A gyantás ragasztás hozzájárul a szilárdság és a teljesítmény megőrzéséhez csiszolás közben. A  félig rugalmas konstrukció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csiszolóanyagot egyenletesen alkalmazza az íves kontúrokon, és így simább felületeket hozzon létre.

Alkalmazás: fém alapanyagok széles körének köszörüléséhez, alakításához és csiszolásához, pl. revék eltávolításához, felületek csiszolásához és tisztításhoz, élletöréshez, sorjázáshoz.

A promóciós csomagot megtalálja webshopunkban.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák