Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

H-Plus – sajátmárkás tömlő- és szerelvénykínálatunk

H-Plus – a Haberkorn minőség. Sajátmárkás termékeink minőségét szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja. A H-Plus tömlők és szerelvények Európa vezető gyártóinak üzemeiben készülnek, és minden esetben megfelelnek a vonatkozó szabványoknak. A mindennapi ipari felhasználás legmagasabb igényeinek is megfelelő, átfogó tömlőválasztékot kínálunk, fókuszban az innovatív és fenntartható termékekkel.

Új katalógusunkban a számos területre kiterjedő tömlőválasztékot tömlőbilincsekkel, tartozékokkal és a dugaszolható pneumatikacsatlakozók legkülönbözőbb fajtáival egészítettük ki. Plusz adalékként a tömlőkkel, szabványokkal kapcsolatos tudnivalókról, kiválasztási szempontokról nyújtunk hasznos információkat és szakértői tippeket.

Katalógusunkat lapozhatja online, illetve letöltheti egyben vagy akár oldalanként.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák