Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Knipex - Haberkorn Fairtool együttműködés

A Haberkorn Fairtool 23 éve értékesíti a német KNIPEX szerszámokat Magyarországon. A KNIPEX megbízható partner, mely nem csak versenyképes termékeivel, hanem szaktanácsadással, folyamatos képzésekkel is segíti a közös munkát. 

A KNIPEX márkanév a "Made in Germany" szellemében a megbízható és kiemelkedő minőség szinonímája a szerszámok területén. A wuppertali székhelyű vállalat világszerte több mint 1 500 alkalmazottja dolgozik azon, hogy az ipar minden területén a felhasználók kizárólag a legjobb minőséget kapják a KNIPEX termékek vásárlásakor. Az elmúlt 138 évben a folyamatos fejlesztéseknek, a széles termékválasztéknak és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően mára a Knipex a világ vezető fogógyártójává vált. 

Új kiadványunk áttekintést nyújt a Knipex termékválasztékáról, valamint a legfontosabb alkalmazási területekről. Webáruházunkban megtalálható a Knipex termékek széles választéka, amelyek az országban egyedülállóan nagy raktárkészletünknek köszönhetően, 24 órán belül jutnak el megrendelőinkhez az ország minden pontjára. Kollégáink folyamatos képzésben részesülnek az újdonságokról, fejlesztésekről, amelyek ismertetéséhez készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Amikor szerszámot szeretne vásárolni, a gyártó kiválasztásánál soha ne feledje: a gyenge minőség miatti bosszúság sokkal tovább tart, mint a gyanúsan alacsony ár miatti rövid megelégedés! Amennyiben Knipex termékeket vásárol, biztos lehet benne, hogy kiváló minőséget kap!

Termékfelelősünk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a felmerült igényeire.
Tudjon meg többet a KNIPEX termékekről az új prospektusunkból, amelyet letölthet honlapunkról. Lapozzon bele!
 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák