Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Korszerű gépek, színvonalas szolgáltatás

Műhelyeink két új géppel „gazdagodtak”.

A hidraulika műhelybe beszereztünk egy FinnPower P32 NMS típusú présgépet, amely kisebb átmérőjű tömlők préselésére alkalmas. A gép gyors és megbízható, ráadásul használaton kívül automatikusan lekapcsol a hidraulika, ezzel áramot takarít meg, és csökken a műhely zajszintje. Maximális roppantási ereje 200 tonna, 87 mm tömlőátmérőig alkalmazható. Mikrométer csavarral fokozatmentesen állítható, kapacitása óránként akár 800 présciklus.

Nagy átmérőjű tömlők szereléséhez megmaradt a FinnPower P51 típusú présgépünk, ennek maximális roppantási ereje 280 tonna, és 127 mm tömlőátmérőig alkalmazható.

A szalagfűrész végtelenítő műhelyben a régi hegesztőgépet cseréltük egy korszerűbbre. Az új IDEAL BAS-050-1 az elektronikus vezérlésnek és a hegesztőpofák automatikus pozícionálásának köszönhetően magas ismétlési pontosságot tesz lehetővé. A hegesztési folyamat teljes mértékben ellenőrzött, a gép automatikusan leáll, ha hibát észlel. A gyors állítású ütközőrudak miatt pedig rövidülnek az átállási idők.

Az új gépek által még jobb és hatékonyabb szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák