Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megújult honlapunk!

2015 november közepe óta megújult honlappal köszönti látogatóit a Haberkorn Kft. A még jobb elérhetőség és használhatóság érdekében az oldalak számítógépen, tableten és okostelefonon is megjeleníthetőek. A felhasználóbarát felület segíti a gyors információkeresést.

Honlapunkon tájékozódhat a Haberkorn cégcsoportról, termékkínálatunkról, szolgáltatásainkról és dolgozóinkról. Vevőink jobb kiszolgálása és tájékoztatása érdekében folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk honlapunk tartalmát. A főoldalon lévő Hírek menüpont alatt, folyamatosan értesülhet a legfontosabb híreinkről, eseményeinkről. A Letöltések menüpont alatt megtalálja legújabb kiadványainkat letölthető formában.

A Haberkorn szeretne teljes körű információszolgáltatást nyújtani ügyfeleinek, hogy időt és pénzt takarítsanak meg. Ezért a honlapunk és az e-shopunk közvetlenül kapcsolódik egymáshoz. Nálunk egy helyen tájékozódhat, illetve rendelheti meg a keresett terméket. Bízunk benne, hogy az új honlap elnyeri látogatóink tetszését. A Kapcsolatok menüpont alatt várjuk javaslataikat, észrevételeiket.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák