Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Óriási lehetőségek egy apró szerszámban

A Knipex® idén ősszel a Cobra XS autóvízpumpa fogó után megalkotta a fogókulcs sorozat legkisebb tagját is. Minden funkciójában tudja ugyanazt, mint nagyobb testvérei, ugyanakkor rendkívül hordozható, és az eldugottabb alkatrészeket is eléri.

Párhuzamos, sima pofáinak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a csavarokhoz, anyákhoz. A pofák 10 fokozatban, egy kézzel, 21 mm-es kulcsméretig nyithatók. Alkalmas finommechanikai munkavégzésre, illetve vízvezetékszerelésre a nehezebben hozzáférhető zugokban is. Emellett vékony fejkialakítása és rövid (mindössze 10 cm) hossza miatt nagyon szűk helyekre odafér, így pl. kerékpár- illetve motorszerelésnél, és akár modellezésnél is hasznos. Ez a nagyszerű kis szerszám alig nagyobb, mint egy kulcscsomó, ezért bármilyen túrára magunkkal vihetjük, hiszen egy nyeregtáskában vagy akár a zsebünkben is elfér. Így nem ér minket felkészületlenül, ha út közben leesik a sárvédő, vagy meg kell húzni egy meglazult csavart.

Keresse webshopunkban most akciós áron! Néhány darab még készletről elérhető!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák