Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

RAMEX tömlődobok kínálatunkban

A RAMEX a tartozékok és megoldások világelső szállítója és fejlesztője a tisztítás, a szerszámozás és a különböző folyadéktípusok szállítása területén. Ezen belül a Ramex-et most, mint egy új tömődob család beszállítónkat szeretnénk Önöknek bemutatni. A Ruozi családi vállalkozás 1993-ban felvásárolt egy helyi kisiparos céget, ez volt a Ramec. A cégfelvásárlás után azonnal Ramex-re változtatták a vállalkozás nevét. Öt év múlva a tulajdonosok a helyi tejtermelésben használatos tömlődobok helyett egy teljesen új sorozatot fejlesztettek ki. Ezzel alapozták meg a cég hírnevét, amely százféle kiváló minőségű tömlődobot és tisztítótartozékot gyárt minden alkalmazáshoz, világszerte exportálva ezzel a világ vezető márkájává válva.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák