Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Részt vettünk a SZŐLÉSZET és PINCÉSZET kiállításon!

A Haberkorn Kft., mint a Leister termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, részt vett a január 25-28. között megrendezett SZŐLÉSZET és PINCÉSZET kiállításon. A szőlő- és borkultúra egyetlen hazai szakkiállításán bemutatásra kerültek a borhoz kapcsolódó legújabb technológiák, gyártási folyamatok.

A svájci Leister cég bemutatta a HOTWIND, MISTRAL és a VULCAN legújabb forrólevegős készülékeit, melyek alkalmazhatóak minden olyan borászati gyártási folyamat során, ahol hőlégfúvásra vagy léghevítésre van szükség. Egy demókészülék segítségével bemutattuk hogyan kerül rá a zárófólia a borosüvegre és a címke a műanyagflakonra.

A sok érdeklődőnek és személyes beszélgetésnek köszönhetően számos új üzleti kapcsolatra tettünk szert, ami remélhetőleg hozzájárul jövőbeni sikereinkhez ezen a területen is.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák