Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen
Leister az Ipar Napjai 2020 kiállításon
Leister az Ipar Napjai 2020 kiállításon
Leister az Ipar Napjai 2020 kiállításon

Részt vettünk az Ipar Napjai 2020 kiállításon

A Haberkorn Fairtool Kft., mint a LEISTER termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, részt vett az október 19-22. között megrendezett Ipar Napjai 2020. kiállításon. Az ipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumát közel 100 kiállító részvételével rendezték meg a Hungexpo Vásárközpontban.

A LEISTER cég bemutatta legújabb csúcstechnológiás ponyvahegesztőjét, az UNIPLAN 300/500-at, mely teherautóponyvák, sátrak és reklámbannerek hegesztéséhez használható. Az integrált ponyvaemelés és a fúvóka automatikus elfordítása megkönnyíti a munkát és növeli a folyamat megbízhatóságát. Az eltolható vezetőgörgőkkel különösen könnyű elkerülni az olyan akadályokat, mint a fülek, szegecsek vagy a feszítőhorgok. A készülék műszaki adatait és rendelhető tartozékait az erről készített prospektusban találja.

Az érdeklődők megtekinthették még a Leister cég többi műanyaghegesztésnél használt automata, félautomata és kézi hegesztőkészülékeit, valamint ipari hőlégfúvóit, léghevítőit és légellátóit.

Standunknál idén is nagy volt az érdeklődés a Leister készülékek iránt, számos új üzleti kapcsolatra tettünk szert.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák