Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Tavaszi locsolótömlő akció

Készüljön föl velünk a locsolási időszakra! Vásároljon H-Plus Super 12 bar, Fitt NTS® Yellow vagy Fitt Idro Green locsolótömlőt és mi 25% engedményt biztosítunk az árából! Amennyiben egy tételben rendeli meg a tömlőt és a hozzá való bilincseket és/vagy csatlakozókat is, úgy azok árából szintén 25% kedvezményt adunk.

A H-Plus Super 12 bar egy igen könnyű, bordázott nitril-víztömlő, mely ipari, építőipari, kisipari és kerti öntözéshez egyaránt alkalmas.
Fitt NTS® Yellow egy csavarodásmentes, robusztus és sokoldalú, többcélú kerti tömlő NTS® YELLOW, 6 rétegű SKY TECH bevonattal, speciális UV védelemmel a tömlő öregedésével szemben, ami a tömlő felületének matt felületet biztosít.
Fitt Idro Green kifejezetten otthoni és kerti használatra lett kifejlesztve. Anyaga szakadásálló poliészter, amit keresztkötésű megerősítéssel láttak el, így garantálva annak nyomószilárdságát és teljesítményét.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák