Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Tekintse meg az új cégbemutató filmünket!

Elkészült a Haberkorn Fairtool új imagefilmje, amellyel szeretnénk, ha partnereink betekintést nyernének cégünk működésébe, csapatunk mindennapjaiba. Meg szeretnénk mutatni, hogy mit teszünk, annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk jövőképünkhöz:
A folyamatosan változó világban mi vagyunk az Ön megbízható partnere – személyesen és online.

A Forward Production 22 órányi forgatás nyersanyagából állította össze a közel három perces videónkat. A felvételek elkészítéséhez 2 kamerát, valamint egy drónt is használtak. Érdekesség, hogy a koronavírus-járvány miatt 2 részletben tudtuk csak leforgatni a filmet, így közel 1 évbe telt, amire az ötlettől eljutottunk a kész anyagig.

Örülünk, hogy elkészült az új céges videónk, mely elérhető YouTube csatornánkon ezen a linken. Kattintson és nézze meg, kik vagyunk, mit csinálunk, és mi motivál minket.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák