Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új webáruház információ - fiókok aktiválása

2019. július 1-én elindult a megújult Haberkorn Fairtool webáruház. Reméljük, hogy a megújulással gyorsabbá és áttekinthetőbbé tettük a termékeink közötti böngészést és vásárlást.

A régi webshopunkban regisztált, de nem használt felhasználói fiókok adatai nem kerültek át az új rendszerbe, így azoknak akik az utóbbi hónapokban nem használták webáruházunkat, újra kell regisztrálni, ami az új, jól átlátható felületen gyorsan elvégezhető.

  • Amennyiben korábban rendelkezett aktív regisztrációval, belépési adatait egy rövid aktiválási folyamatot követően új webáruházunkban is használhatja.
  • Biztonsági okokból korábbi felhasználónevével történő első bejelentkezésekor ellenőrizzük a regisztrációkor megadott e-mail címét.
  • A felhasználónév és jelszó megadása után rendszerünk figyelmeztető üzenetet jelenít meg, hogy felhasználói fiókjának újbóli aktiválásához e-mail üzenetet küldtünk. (1. kép)
  • Az üzenetben (2. kép) található [AKTIVÁLJA ÚJRA A FELHASZNÁLÓNEVEMET] hivatkozásra kattintva megtörténik a fiók aktiválása.
  • A megjelenő oldalon (3. kép) a rendszer azonnal belépteti, így a korábban megszokott módon használhatja tovább webáruházunk funkcióit.
  • A fiók sikeres aktiválásáról újabb e-mailt küldünk. (4. kép)

További kérdések vagy problémák esetén keressen minket a shop​(at)​haberkorn.hu címen!

Kellemes böngészést és vásárlást kíván a Haberkorn Fairtool csapata!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák