Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Változások a megrendelési folyamatban

Megújítottuk és kibővítettük megrendelési folyamatunkat, így reményeink szerint még egyszerűbb lesz a megrendelések elküldése webáruházunkon keresztül.

A módosítások kizárólag a kosár és a rendelésleadás oldalait érintik a webáruház általános műküdésében nincs változás.

A kosár oldalon a az adatok áttekinthetőbben jelennek meg, valamint már itt láthatók a az esetleges szállítási költségek, illetve, hogy mennyi hiányzik az ingyenes szállításhoz.

A következő oldalon [Kiszállítás] beállítható Kiszállítás esetén egyszerű választással a szállítási cím, illetve a kiszállítás igényelt dátuma.

A [Fizetés] oldalon Utánvétes és (amennyiben erre jogosult) Átutalásos fizetésből választhat.

A megrendelés lezáró oldalán a korábbiakhoz hasonlóan áttekintheti a megadott adatokat a megrendelés elküldése előtt.

Újdonság!
Elmentheti szállítási és fizetési adatait, így a későbbiekben ezt átugorva egyenesen a megrendelés áttekintését ajánlja fel rendszerünk.
Természetesen ebben az esetben is van lehetőség a beállítások utólagos módosítására.

Bízunk benne fejlesztésünkkel egy kényelmes eszközt tudunk biztosítani Önnek, mellyel segíthetjük a mindennapi feladatok hatékony elvégzésében!

 

Üdvözlettel:

A Haberkorn Fairtool csapata

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák