Menu
Termékek szűrése itt Termékek Elten
1-12 / 12
itt Termékek Elten
ListanézethezCsempenézethez
Szandál S1 Ethan Easy ESD 719460 | S1 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Szandál S1 Ethan Easy ESD 719460

Elten | S1 védőlábbelik

Fémmentes biztonsági szandál lélegző mikroszálas és textil béléssel, műanyag orrvédővel, az EN ISO 20345:2011 S1 SRC szabvány szerint.

Szandál S1P Impulse green easy ESD 712551 | S1P védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Szandál S1P Impulse green easy ESD 712551

Elten | S1P védőlábbelik

ESD-hez megfelelő munkaszandál mikroszálból, fémmentes kivitelezésben. Könnyű műanyag lábujjvédő kaplival, fémmentes átszúrás elleni védelemmel, és tépőzárral, az EN ISO 20345:2011 S1P SRC szerint.

Szandál S1P Lonny Red Easy ESD 719521 | S1P védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Szandál S1P Lonny Red Easy ESD 719521

Elten | S1P védőlábbelik

ESD védelemmel ellátott szandál mikroszálból és hálós anyagból fém orrmerevítővel és fémmentes átszúródásnak ellenálló talppal az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szabvány szerint.  A bőr nélküli kivitel miatt megfelelő választás bőr allergiások számára.

Félcipő S1P Impulse green low ESD 722551 | S1P védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S1P Impulse green low ESD 722551

Elten | S1P védőlábbelik

ESD munkacipő mikroszálból, fémmentes kivitelben. Könnyű, műanyag lábujjvédő kaplival, fémmentes átszúrás elleni védelemmel, és textil fűzőkkel, az EN ISO 20345:2011 S1P SRC szerint.

Félcipő SS1P Journey blue low ESD 729621 | S1P védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő SS1P Journey blue low ESD 729621

Elten | S1P védőlábbelik

ESD-hez megfelelő munkacipő velúrbőrből és hálós anyagból, acél lábujjvédő kaplival, valamint fémmentes átszúrás elleni védelemmel, az EN ISO 20345:2011 S1P SRC szerint.

Félcipő S1P Maddox blue low ESD 729571 | S1P védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S1P Maddox blue low ESD 729571

Elten | S1P védőlábbelik

ESD félcipő velúrból és textil anyagból acél orrvédővel és fémmentes áthatolás elleni védelemmel, az EN ISO 20345:2011 S1P SRC szabvány szerint.

Félcipő S2 Sensation low ESD 72106 | S2 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S2 Sensation low ESD 72106

Elten | S2 védőlábbelik

ESD-hez megfelelő munkacipő farmer megjelenésű hidrofobizált textilanyagból, és hidrofobizált nubukbőrből. Acél kaplival, az EN ISO 20345:2011 S2 SRC szerint.

Félcipő S3 Maddox black-red low ESD 729561 | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S3 Maddox black-red low ESD 729561

Elten | S3 védőlábbelik

ESD-kompatibilis munkacipő víztaszító mikroszálból, víztaszító textilanyaggal, acél orrvédővel és fémmentes átszúródás elleni védelemmel, az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szerint.

Félcipő S3 Reaction XXT low ESD 729701 | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S3 Reaction XXT low ESD 729701

Elten | S3 védőlábbelik

ESD védelemmel ellátott marhabőrből készült félcipő, lélegző textilbéléssel, műanyag orrmerevítővel és fémmentes átszúródásnak ellenálló talp az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szerint.

Félcipő S3 Senex XXT ESD 729731 | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S3 Senex XXT ESD 729731

Elten | S3 védőlábbelik

ESD védelemmel ellátott, könnyű és kényelmes biztonsági félcipő, fém- és bőrmentes kivitelben. Műanyag orrmerevítővel és fémmentes átszúródásnak ellenálló talp az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szabvány szerint.

Bakancs S3 Lutz 60561 | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Bakancs S3 Lutz 60561

Elten | S3 védőlábbelik

Félmagas szárú, rendkívül strapabíró bakancs robusztus, ellenállóképes marhabőrből. Acélkaplival és korrózióálló, nemesacél köztalppal, az EN ISO 20345:2011 S3 CI HI HRO SRC szerint.

Bakancs S3 Reaction XXT mid ESD 769701 | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Bakancs S3 Reaction XXT mid ESD 769701

Elten | S3 védőlábbelik

ESD védelemmel ellátott marhabőrből készült bakancs légáteresztő textilbéléssel, műanyag orrmerevítővel és fémmentes átszúródásnak ellenálló talppal, az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szerint.

1-12 / 12

Elten munkavédelmi cipők – maximális védelem és tökéletes illeszkedés

Az alsó-rajnai Uedemben működő családi vállalkozás a legmagasabb minőségi követelmények szerint gyárt munkavédelmi cipőket, amelyek biztonságot, kényelmet és vonzó megjelenést kínálnak viselőiknek – legyen szó gyártócsarnokról, műhelyről vagy építkezésről. Az Elten nagy hangsúlyt fektet az innovatív koncepciók és egyedi megoldások kidolgozására annak érdekében, hogy a legújabb lábvédelmi technológiáknak megfelelő munkacipőket gyártson, és azokat viselői igényeihez igazítsa.

Áttekintés
  Elten munkavédelmi cipők: maximális párnázottság és kényelem
  Elten munkavédelmi cipők: maximális párnázottság és kényelem

  Lábméret-mérés az optimális illeszkedésért

  Lábmérő eszközön álló nő, mögötte emberek

  A megfelelően illeszkedő munkavédelmi cipő az egyéni védőfelszerelés fontos része. Az Elten csúcsmodern mérőrendszereket használ a lábméret lehető legpontosabb lemérése, és a munkavédelmi cipők ennek alapján történő egyéni igényekhez igazítása érdekében. Az Elten különös figyelmet fordít a nők lábára, mivel a női láb teljesen más arányokkal rendelkezik, mint a férfiak lába. A nem megfelelően illeszkedő munkavédelmi cipő szerteágazó problémákhoz vezethet; ha túl széles, annak fájdalmas hólyagok, nyomásnak kitett pontok, merevség érzése, továbbá maradandó lábkárosodás és rossz tartás lehetnek a következményei.

  Az Elten kényelmes, többféle szélességi méretet kínáló rendszere nagyobb helyet biztosít a lábfej elülső részének, így minden lábfej számára rendelkezésre áll a szükséges tér. A lábujjvédő betét is ennek megfelelően van kialakítva, így képes hatékony védelmet nyújtani. Ezáltal lehetőség van az átlagos, a szélesebb és az extra széles lábakat külön rendszerek szerint kezelni.


  Az Elten WELLMAXX lépéscsillapítási koncepciója

  Elten WELLMAXX lépéscsillapítási koncepció a maximális kényelemért

  A munkavédelmi cipők elsősorban a lábak védelmére szolgálnak – viselésük azonban csak akkor lehet következetes, ha kényelmesek is, és megfelelően illeszkednek. Különösen az olyan szakmák esetében, ahol hosszú ideig kell kemény ipari padlón járni és állni, a cipő kényelme kiemelt fontosságú – a munkavégzés hatékonyabbá válhat, és nő a biztonság.

  Az Elten WELLMAXX koncepciója ennek érdekében a BASF úgynevezett Infinergy® technológiáját alkalmazza, hogy teljes, maximális mozgathatóságot biztosítson az Ön munkavédelmi cipője számára, és optimális párnázás révén ellensúlyozza a mozgásszervrendszer esetleges károsodását. A rugalmas, pehelykönnyű és légáteresztő mikroszemcsés habanyag, amelyet korábban csak futócipőknél használtak, és az integrált habgyöngyök tompítják a lábfej talajnak ütődését, miközben rugóként funkcionálnak, így a cipő viselőjének kevesebb erőt kell kifejtenie járás közben. Ezenfelül az Elten munkavédelmi cipők még akár mínusz 20 Celsius-fokos hőmérsékleten is megőrzik rugalmasságukat, és nem válnak merevvé.

  Az Infinergy® technológia előnyei

  • Fitt lábak, kevesebb lábfáradás-érzés

  • Tartós ízületvédő hatás

  • A funkcionalitás a változó környezeti viszonyok ellenére is megmarad


  Hatékony ütéscsillapítás az Elten SensiCare talpbetétekkel

  Elten SensiCare talpbetét az optimális párnázottságért

  Vessen véget a fáradt és stresszes lábak érzésének! Az Elten SensiCare talpbetétek kiváló csillapító tulajdonságainak köszönhetően az Ön lába optimális védelmet élvez a térd, a lábfej és a csípő túlterhelés miatti sérüléseivel szemben. A három különböző magasságú lábboltozat támasz – „low“ lúdtalphoz, „medium“ normál lábboltozathoz és „high“ magas lábboltozathoz – a jobb lépéscsillapításnak köszönhetően a hátat is tehermentesíti. A FOOTDISC® PRO hőérzékeny mérőeszköz egy speciális fólia segítségével meghatározza az adott lábformát, és az egyedi lábnyom alapján kimutatja a problémás zónákat. Az Elten részben ortopéd talpbetét koncepciójának ígérete:

  • Optimális stabilitás

  • A fájdalomnak és nyomásnak kitett pontok érezhető tehermentesítése

  • A lehető legjobb súlyelosztás

  • Még kényelmesebb viselés

  • Kellemes lábklíma

  • A talp természetes gördülésének támogatása


  Munkavédelmi cipők elektrosztatikus feltöltődés elleni védelemhez

  ESD munkavédelmi cipők az Elten-től elektrosztatikus feltöltődés ellen

  A cipők – a padló és a talp közötti súrlódás miatt – sok esetben a test sztatikus feltöltődésének okozói. A sztatikus töltést levezető megfelelő cipővel, illetve talppal elkerülhető a kellemetlen „szikrázás”. Az Elten munkavédelmi cipői – ESD-kompatibilitás a DIN EN 61340 szabvány szerint – pontosan megfelelnek ezeknek a követelményeknek, és biztosítják a sztatikus elektromosság levezetését. Érzékeny elektronikát tartalmazó munkakörnyezetben például erősen ajánlott ESD munkavédelmi cipőt viselni.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat

  Általános kérés küldése

  Megszakítás
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák