Menu

Rezgésszigetelés

Sylomer, Sylodyn a Haberkornnál

Zaj és rezgések ellen

Akár az épületek rugalmas védelmére, akár a gépek alapjainak rezgésvédelmére van szükség, a Haberkorn Kft.-nél megtalálja az egyedi megoldást a felmerült rezgéscsillapítási problémájára. A Sylomer® és a Sylodyn® speciális poliuretán (PUR) elasztomerek, amelyek egyszerre rendelkeznek rugózási és rezgéscsillapítási tulajdonságokkal. Használhatóak az építőiparban és a gépiparban, a leggyakoribb alkalmazások: különböző alátámasztásoknál (épületalap, lépcsők, szivattyúk, gépalapok), úszópadlóknál, fém alkatrészek szigetelésénél.


Miért minket válasszon?

Korszerű rezgéscsillapítók a Haberkorntól

A rezgéscsillapítás szakértője Ausztriából

A Getzner Werkstoffe 1975 óta gyárt szigetelő és rezgéscsillapító anyagokat és újításaival a világ vezető gyártói közé tartozik. A saját gyártású mikrocellás, elasztikus anyagai hozzájárulnak az élettartam hosszabbításához, a gépek pontosságának növeléséhez, a gépzaj csökkentéséhez, a kényelmesebb üzemeltetéshez. A Getzner mérnökei készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő egyedi megoldás kiválasztásában, az optimális rezgéscsillapítás és szigetelés kiszámításával.

Sylomer a Haberkorntól

Egyszerűen tartós: Sylomer

A Sylomer anayaga, általánosan alkalmazható, egyszerre rugózó és rezgéscsillapító elasztikus PUR anyag, amelyet több mint 40 éve használnak. Nagy rugalmasság és hosszú élettartam jellemzi. Leggyakoribb alkalmazásai: rezgésszigeteléshez, alátéteknél, különböző alátámasztásoknál (lépcsők, gépek és gépalapok), lépéshang-szigeteléshez, nagy rugalmasságú tömítéseknél, szállítószalagoknál. A Sylomerből 10 alaptípus létezik, de lehetőség van ügyfélspecifikus módosításokra is. Az anyag nem tartalmaz káros anyagokat, PVC-mentes és évtizedek múlva is 100%-osan lebomlik. A Sylomer öko-minősítéssel rendelkezik.

tovább
Sylodyn a Haberkorntól

Sylodyn: a műszaki rugó

A Sylodyn egy poliuretán alapú anyag, mely egy dinamikus és rendkívül rugalmas műszaki rugó. A gyártó cég korszerű laboratóriumában, valamint akkreditált vizsgáló intézetben folyamatosan ellenőrzi a termék minőségét. A Sylodynből 5 alaptípus létezik, de lehetőség van egyedi igényeknek megfelelő módosításra, illetve tűzálló változatban is rendelhető. Több mint 15 éve használják hatékonyan az építőiparban és az iparban. A legfontosabb felhasználási területei: építőipari, vasúti és ipari rezgésszigetelésre, sínalátétekben, aljzatokban, alapzatok és lépcsők alátámasztásnál, rendkívüli módon formázható tömítésként.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák