Rezgésszigetelés

Sylomer, Sylodyn a Haberkornnál

Zaj és rezgések ellen

Akár az épületek rugalmas védelmére, akár a gépek alapjainak rezgésvédelmére van szükség, a Haberkorn Fairtool Kft.-nél megtalálja az egyedi megoldást a felmerült rezgéscsillapítási problémájára. A Sylomer® és a Sylodyn® speciális poliuretán (PUR) elasztomerek, amelyek egyszerre rendelkeznek rugózási és rezgéscsillapítási tulajdonságokkal. Használhatóak az építőiparban és a gépiparban, a leggyakoribb alkalmazások: különböző alátámasztásoknál (épületalap, lépcsők, szivattyúk, gépalapok), úszópadlóknál, fém alkatrészek szigetelésénél.


Miért minket válasszon?

Korszerű rezgéscsillapítók a Haberkorntól

A rezgéscsillapítás szakértője Ausztriából

A Getzner Werkstoffe 1975 óta gyárt szigetelő és rezgéscsillapító anyagokat és újításaival a világ vezető gyártói közé tartozik. A saját gyártású mikrocellás, elasztikus anyagai hozzájárulnak az élettartam hosszabbításához, a gépek pontosságának növeléséhez, a gépzaj csökkentéséhez, a kényelmesebb üzemeltetéshez. A Getzner mérnökei készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő egyedi megoldás kiválasztásában, az optimális rezgéscsillapítás és szigetelés kiszámításával.

Sylomer a Haberkorntól

Egyszerűen tartós: Sylomer

A Sylomer anayaga, általánosan alkalmazható, egyszerre rugózó és rezgéscsillapító elasztikus PUR anyag, amelyet több mint 40 éve használnak. Nagy rugalmasság és hosszú élettartam jellemzi. Leggyakoribb alkalmazásai: rezgésszigeteléshez, alátéteknél, különböző alátámasztásoknál (lépcsők, gépek és gépalapok), lépéshang-szigeteléshez, nagy rugalmasságú tömítéseknél, szállítószalagoknál. A Sylomerből 10 alaptípus létezik, de lehetőség van ügyfélspecifikus módosításokra is. Az anyag nem tartalmaz káros anyagokat, PVC-mentes és évtizedek múlva is 100%-osan lebomlik. A Sylomer öko-minősítéssel rendelkezik.

tovább
Sylodyn a Haberkorntól

Sylodyn: a műszaki rugó

A Sylodyn egy poliuretán alapú anyag, mely egy dinamikus és rendkívül rugalmas műszaki rugó. A gyártó cég korszerű laboratóriumában, valamint akkreditált vizsgáló intézetben folyamatosan ellenőrzi a termék minőségét. A Sylodynből 5 alaptípus létezik, de lehetőség van egyedi igényeknek megfelelő módosításra, illetve tűzálló változatban is rendelhető. Több mint 15 éve használják hatékonyan az építőiparban és az iparban. A legfontosabb felhasználási területei: építőipari, vasúti és ipari rezgésszigetelésre, sínalátétekben, aljzatokban, alapzatok és lépcsők alátámasztásnál, rendkívüli módon formázható tömítésként.

tovább