Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Elindult a Haberkorn e-shopja

Már üzemel a Haberkorn Kft. új e-shopja, a shop.haberkorn.hu, melyben több mint 8 000 munkavédelmi és műszaki termék található. Meglévő és új üzleti partnereink egyszerűen, gyorsan és kényelmesen rendelhetnek online kínálatunkból. Az új kor kihívásainak megfelelően e-shopunk tabletre, okostelefonra és számítógépre optimalizált.

Felhasználóbarát felülete a hatékonyságra és az áttekinthetőségre helyezi a hangsúlyt. E-shopunkban részletes termékleírásokkal, letölthető adatlapokkal, azonnali ár- és készletinformációkkal állunk vevőink rendelkezésére. Az egyéni adminisztrációs felület, a rendelési dokumentum és a gyorsrögzítés funkciókkal egyszerűsítjük az Önök beszerzési folyamatait. Egy évre visszamenőleg visszakereshetőek, illetve nyomon követhetőek a megrendelések.

Webáruházunkban lévő termékeink az alapkínálatunkba tartoznak, így általában azonnal raktárról szállíthatók raktárról. Reméljük, új e-shopunkkal segítjük ügyfeleink jobb kiszolgálását és elégedettségét. Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne, kérjük, jelezze a haberkorn@haberkorn.hu e-mail címen.