Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

HABERKORN FAIRTOOL Vevőtalálkozó 2019

Október 17-én először került megrendezésre az újonnan alakult Haberkorn Fairtool Kft. vevőtalálkozóval egybekötött szakmai napja. Ez az esemény nemcsak egy tipikus partnertalálkozó volt, hanem egy telephelyavató is egyben, ahol a partnereinknek egy körbevezetés során bemutattuk az új, közel 1.200 négyzetméteres irodaházunkat, az 5.000 négyzetméteres raktárunkat, valamint a műhelyeinkben zajló tevékenységeket. 

A vendégek megtekinthették a Haberkorn Fairtool által forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, és találkozhattak cégünk 26 stratégiai beszállító partnerével is. 
A mintegy 200 fő részvételével tartott rendezvényt Gerald Fitz Úr, a Haberkorn GmbH igazgatótanácsának elnöke nyitotta meg egy ünnepi beszéddel, majd Fekete Zsuzsa és Göndör Lajos ügyvezető igazgatók bemutatták az egyesült Haberkorn Fairtool Kft.-t. Videó formájában a jelen lévők betekintést nyerhettek az új telephely építkezési munkálataiba és az egyesülés előzményeibe.
Ezt követően a meghívott beszállítók bemutató standokon ismertették termékújdonságaikat, innovációikat, és személyes tanácsadást is nyújtottak. 

A Haberkorn Fairtool Kft. jövőképe: "A folyamatosan változó világban mi vagyunk az Ön megbízható partnere - személyesen és online."