Menu
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Gázérzékelők.

Egyszeres gázérzékelő ALTAIR® PRO | Hordozható gázérzékelők
megnézett
Vásárolt
Egyszeres gázérzékelő ALTAIR® PRO

MSA | Hordozható gázérzékelők

Kompakt, strapabíró és teljesítőképes egykomponensű gázérzékelő választható gyors reagálású érzékelőkkel a következőkhöz: O2, ClO2, HCN vagy PH3. Háromszoros riasztórendszerrel, amely a viselőjét megbízhatóan figyelmezteti a veszélyekre. Por és fröccsenő víz ellen védett, kiváló

Egyszeres gázérzékelő ALTAIR® 2X | Hordozható gázérzékelők
megnézett
Vásárolt
Egyszeres gázérzékelő ALTAIR® 2X

MSA | Hordozható gázérzékelők

Robusztus, ellenálló egyszeres gázjelző készülék szabadalmaztatott XCell® szenzortechnológiával.

Egyszeres gázérzékelő ALTAIR® 2XP | Hordozható gázérzékelők
megnézett
Vásárolt
Egyszeres gázérzékelő ALTAIR® 2XP

MSA | Hordozható gázérzékelők

Robusztus, tartós egykomponensű gázjelző készülék az MSA-tól szabadalmaztatott XCell® szenzortechnológiával, a próbagáztól független rövidteszt-funkcióval. Az első, független rövidteszt-funkcióval rendelkező úttörő XCell® Pulse Technology H2S révén a napi rövidteszt kalibráló tar...

Tesztállomás GALAXY® GX2 | Ellenőrzés és kalibrálás
megnézett
Vásárolt
Tesztállomás GALAXY® GX2

MSA | Ellenőrzés és kalibrálás

Automatikus, felhasználóbarát tesztállomás MSA ALTAIR® és ALTAIR® PRO egygázos, valamint az ALTAIR® 4X- és ALTAIR® 5X többgázos jelzőkészülékekhez. Mind önállóan üzemeltetve, mind pedig egy hordozható jelzőkészülék-kezelőrendszer részeként is nagy teljesítményre képes. Az MSA Lin...

Top márkák a termékkörből: Gázérzékelők
Minden márka

Figyelmébe ajánljuk Tiszta viszonyok a Haberkorn gázméréstechnikájával

A hordozható gázmérőkkel ellenőrizheti, hogy elegendő oxigén áll-e rendelkezésre, vannak-e mérges vagy éghető gázok és gőzök, vagy robbanásveszélyes gáz-levegő elegyek. Egygáz-, kétgáz- vagy multigáz-érzékelőink választékában megtalálja az Ön igényeinek megfelelő gázérzékelőt.

Hordozható gázméréstechnika az MSA-tól

Hordozható gázméréstechnika az MSA-tól

Az MSA a kiváló minőségű gázméréstechnikai rendszerek világszerte vezető gyártója. Termékeik egyszerű kezelhetőségükkel, a legnagyobb fokú biztonsággal, és a rendkívüli robusztussággal tűnnek ki. Szívesen adunk Önnek tanácsot.

Hordozható gázmérő készülékek ellenőrzése és kalibrálása

Hordozható gázmérő készülékek ellenőrzése és kalibrálása

Az MSA vizsgáló állomása automatizált teszteket és kalibrálásokat tesz lehetővé. A készülék minden adatot digitálisan dokumentál, amelyek exportálhatók. A fényjelzések a közlekedési lámpa elvén gyors áttekintést adnak, hogy gázmérési technikájával minden rendben van-e.

Az oxigén ellenőrzése hordozható gázmérő technikával

Az oxigén ellenőrzése hordozható gázmérő technikával

Szűk helyeken, pl. aknákban, csatornákban, alagutakban, tartályokban vagy silókban végzett munkáknál a levegő oxigéntartalmának állandó ellenőrzése életfontosságú. A mobil gázmérő készülékek időben figyelmeztetnek, ha veszély áll fenn.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák