Menu

Tesztgázflakon

MSA -tól   |   Bővebben: Ellenőrzés és kalibrálás

Nyomtatás
Tesztgázok gyorstesztekhez, valamint a hordozható gázmérő készülékek, mint pl. ALTAIR® 4X, ALTAIR® 5X stb. kalibrálásához (beállításához).
Előnyök/Kivitel
  • nagyon kismértékű gázfelhasználás (34 l-es palackkal 400, 58 l-es palackkal 700 ellenőrzés végezhető el)
  • megfelelő nyomáscsökkentővel a mérőkészülékek GALAXY® GX2 vizsgálóállomás nélkül ellenőrizhetők (gyorsteszt és kalibrálás ill. beállítás)
  • részben RFID-címkével ellátva, így a tesztgáz összetétele, a lejárati dátum stb. digitálisan van rögzítve a palack nyakán, és a GALAXY® GX2 ellenőrző állomás automatikusan le tudja olvasni

Letöltések

Ezek érdekelhetik még

Nyomáscsökkentő MSA próbagázokhoz | Ellenőrzés és kalibrálás
megnézett
Vásárolt
Nyomáscsökkentő MSA próbagázokhoz

MSA Tartozékok

Nyomáscsökkentőkre (áramlásszabályozókra) van szükség ahhoz, hogy az Ön alkalmazásához a megfelelő mennyiségű próbagáz legyen rendelkezésre bocsátva. A mérőkészülékek az ellenőrzések során csekély áramlási mennyiségű próbagázt (percenként 0,25 ill. 0,3 l) igényelnek, és ezzel csö...

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák